Rea!

Zunblock Soldräkt Kort Croco Navy Stl 86/92

  • Solskydd
  • UV-tält
  • Soldräkt

Zunblock solkläder är perfekta för att skydda ditt barn mot solens skadliga strålar. Deras soldräkt i kort modell, med en söt krokodiltryck, är tillgänglig i storlekarna 86-92. Den är tillverkad av högkvalitativt material som ger ett effektivt skydd mot UV-strålning. Med Zunblock solkläder kan du vara säker på att ditt barn är skyddat och kan njuta av soliga dagar utomhus.

149.00kr

  • ✅ Skyddar barnets hud mot skadliga UV-strålar

  • ✅ Tillverkad av högkvalitativt material för långvarig användning

  • ✅ Designad med korta ärmar för extra bekvämlighet

  • ✅ Praktisk dragkedja på framsidan för enkel på- och avtagning

  • ✅ Finns i storlekarna 86-92 för barn i åldern 1-2 år

Beskrivning

Zunblock soldräkt kort Croco Navy - solskydd för barn

Zunblock soldräkt kort Croco Navy är en perfekt solskyddsprodukt för barn i åldern 86-92. Denna solklädsel är speciellt utformad för att skydda barnets känsliga hud mot skadliga UV-strålar från solen. Med Zunblock soldräkt kan du vara säker på att ditt barn är väl skyddat under soliga dagar.

Solskydd för barn

Att skydda barnets hud från solens skadliga strålar är av yttersta vikt. Barns hud är tunnare och mer känslig än vuxnas hud, vilket gör att de är mer mottagliga för solbränna och solskador. Zunblock soldräkt kort Croco Navy erbjuder ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar, vilket minskar risken för solbränna och andra solrelaterade problem.

Design och funktion

Zunblock soldräkt kort Croco Navy har en stilren design med en söt krokodiltryck på framsidan. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är både bekvämt och snabbtorkande. Soldräkten täcker stora delar av barnets kropp, inklusive armar, ben och nacke, vilket ger ett optimalt skydd mot solen.

Storlek och passform

Zunblock soldräkt kort Croco Navy finns i storlek 86-92, vilket passar barn i åldern 1-2 år. Soldräkten har en elastisk passform som gör att den sitter bekvämt på barnets kropp. Den är också försedd med dragkedja på framsidan för enkel av- och påklädning.

Slutsats

Zunblock soldräkt kort Croco Navy är en utmärkt solskyddsprodukt för barn i åldern 86-92. Med sin effektiva skydd mot solens skadliga strålar och bekväma passform är den ett måste för alla föräldrar som vill se till att deras barn är väl skyddade under soliga dagar. Investera i Zunblock soldräkt kort Croco Navy och ge ditt barn den bästa möjliga solskyddet.

Ytterligare information

Varumärke

Zunblock

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zunblock Soldräkt Kort Croco Navy Stl 86/92”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram