Aco Face Age Delay Night Cream Normal Skin Anti Age Nattkräm 50 ml

217.00kr

Beskrivning

ACO Face Age Delay Night Cream - Anti-age nattkräm för normal hud

ACO Face Age Delay Night Cream är en effektiv anti-age nattkräm speciellt utformad för normal hud. Denna nattkräm är en del av ACO:s ansiktsvårdsserie och är utvecklad för att bekämpa ålderstecken och ge huden en ungdomlig lyster.

Fördelar med ACO Face Age Delay Night Cream

ACO Face Age Delay Night Cream är berikad med aktiva ingredienser som hjälper till att minska synliga ålderstecken och förbättra hudens struktur och elasticitet. Här är några av fördelarna med denna nattkräm: 1. Anti-age effekt: ACO Face Age Delay Night Cream innehåller ingredienser som hjälper till att minska synliga rynkor och fina linjer. Den hjälper också till att förhindra bildandet av nya ålderstecken. 2. Återfuktning: Denna nattkräm är formulerad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta huden under natten. Detta bidrar till att förbättra hudens elasticitet och mjukhet. 3. Förbättrad hudstruktur: ACO Face Age Delay Night Cream innehåller ingredienser som hjälper till att förbättra hudens struktur och jämnhet. Den kan hjälpa till att minska ojämnheter och ge en jämnare hudton. 4. Skydd mot yttre påverkan: Denna nattkräm innehåller antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och yttre påverkan som kan påverka hudens åldrande.

Användning

Applicera ACO Face Age Delay Night Cream på rengjord hud varje kväll innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen med uppåtgående rörelser tills den har absorberats helt.

Sammanfattning

ACO Face Age Delay Night Cream är en anti-age nattkräm speciellt utformad för normal hud. Den hjälper till att minska synliga ålderstecken, förbättra hudens struktur och ge en ungdomlig lyster. Applicera krämen varje kväll för att uppnå bästa resultat.

Ytterligare information

Varumärke

ACO

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Aco Face Age Delay Night Cream Normal Skin Anti Age Nattkräm 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram