Rea!

Eskimo-3 pure Omega-3 210 ml

  • Högkvalitativt omega-3-tillskott
  • Innehåller 210 ml per förpackning
  • Tillverkat av Eskimo-3 för bästa kvalitet

Eskimo-3 Pure Omega-3 är ett högkvalitativt tillskott av omega-3-fettsyror. Varje förpackning innehåller 210 ml av detta hälsosamma tillskott. Eskimo-3 är ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och renhet. Omega-3-fettsyror är viktiga för kroppens funktioner och kan bidra till att förbättra hjärthälsan, minska inflammation och främja en sund hjärnfunktion. Med Eskimo-3 Pure Omega-3 kan du vara säker på att du får ett pålitligt och effektivt tillskott av omega-3-fettsyror.

Det ursprungliga priset var: 119.00kr.Det nuvarande priset är: 95.20kr.

  • ✅ Eskimo-3 Pure Omega-3 innehåller 210 ml.

  • ✅ Produkten är rik på omega-3-fettsyror.

  • ✅ Eskimo-3 Pure Omega-3 är lätt att inta.

  • ✅ Den bidrar till normal hjärtfunktion.

  • ✅ Produkten är tillverkad av naturliga ingredienser.

Beskrivning

ESKIMO-3 Pure® är en flytande fiskolja, naturligt rik på omega-3 fettsyror. Den innehåller 160 mg EPA och 100 mg DHA per g.Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA, vilka bidrar till hjärtats, hjärnans och synens normala funktion. Den gynnsamma effekten för hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA, vilket motsvarar 1 g fiskolja.Den gynnsamma effekten för hjärnans och synens normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA, vilket motsvarar 3 g fiskolja.Fiskoljan i Eskimo-3 Pure® är certifierad av Friend of the Sea - en internationell certifiering för ett hållbart fiske.Tillsatt limearom.

Ytterligare information

Butik

Apohem

Varumärke

Eskimo-3

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram