Rea!

Australian Bodycare Panthenol Serum 30 ml

Det ursprungliga priset var: 129.00kr.Det nuvarande priset är: 103.00kr.

Beskrivning

Australian Bodycare Panthenol Serum - För en frisk och återfuktad hud

Australian Bodycare Panthenol Serum är ett ansiktsserum som är speciellt utformat för att ge din hud en frisk och återfuktad känsla. Med sina naturliga ingredienser och höga koncentration av panthenol är detta serum perfekt för att vårda och skydda din hud.

Fördelarna med Australian Bodycare Panthenol Serum

- Återfuktande: Serumet är berikat med panthenol, en fuktgivande ingrediens som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans. Detta gör att din hud känns mjuk och smidig hela dagen. - Lugnande: Panthenol har även lugnande egenskaper som kan hjälpa till att reducera rodnad och irritation i huden. Detta gör serumet perfekt för dig med känslig hud eller för dig som vill lugna ned huden efter exponering för sol eller andra yttre påfrestningar. - Skyddande: Australian Bodycare Panthenol Serum innehåller även tea tree-olja, en naturlig ingrediens med antibakteriella egenskaper. Denna olja hjälper till att skydda huden mot orenheter och kan bidra till att förebygga finnar och andra hudproblem.

Användning

Applicera serumet på rengjord hud, morgon och kväll. Massera försiktigt in serumet i huden tills det har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas det att använda serumet tillsammans med andra produkter från Australian Bodycare.

Sammanfattning

Australian Bodycare Panthenol Serum är ett effektivt ansiktsserum som ger din hud den fukt och näring den behöver. Med sina naturliga ingredienser och lugnande egenskaper är detta serum perfekt för dig som vill ha en frisk och återfuktad hud. Beställ ditt serum idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Panthenol Serum 30 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram