Rea!

Back on Track Reskudde Nacke Svart/Brun

  • Reskudde
  • Nacke
  • Svartbrun

Back on Track reskudde för nacken är en praktisk hjälpmedel som kan användas för att ge stöd och avlastning till nacken under resor eller vila. Kudden är tillverkad i en svartbrun färg och är designad för att vara bekväm och ergonomisk. Den är tillverkad av högkvalitativt material som ger en mjuk och behaglig känsla. Med Back on Track reskudde kan du få den extra komforten och stödet du behöver för att kunna koppla av och vila ordentligt under resan.

319.00kr

  • ✅ Back on Track Reskudde Nacke är svartbrun.

  • ✅ Produkten är ett praktiskt hjälpmedel för nackstöd.

  • ✅ Reskudden är tillverkad av Back on Track.

  • ✅ Den hjälper till att lindra smärta och stelhet i nacken.

  • ✅ Reskudden är bekväm och kan användas under resor.

Beskrivning

Back on Track Reskudde Nacke - Svartbrun

Back on Track Reskudde Nacke är en praktisk och bekväm hjälpmedel som är utformad för att ge stöd och lindring åt nacken under resor. Denna reskudde är tillverkad av högkvalitativt material och har en svartbrun färg som passar perfekt till din resegarderob.

Fördelar med Back on Track Reskudde Nacke

Denna reskudde är utrustad med Back on Track's unika Welltex-teknologi. Welltex-teknologin är baserad på infraröd värme och hjälper till att öka blodcirkulationen och lindra spänningar i nacken. Genom att använda denna reskudde kan du uppleva följande fördelar: 1. Lindrar nacksmärta: Resor kan vara påfrestande för nacken, särskilt om du sitter stilla under långa perioder. Back on Track Reskudde Nacke hjälper till att lindra smärta och spänningar i nacken, vilket gör resan mer bekväm. 2. Förbättrar blodcirkulationen: Welltex-teknologin i reskudden hjälper till att öka blodcirkulationen i nacken. Detta kan bidra till att minska svullnad och stelhet i området. 3. Mjukt och bekvämt material: Reskudden är tillverkad av mjukt och behagligt material som ger en skön känsla mot huden. Du kan enkelt justera kudden efter dina behov för optimal komfort.

Hur använder man Back on Track Reskudde Nacke?

Användningen av Back on Track Reskudde Nacke är enkel och smidig. Följ dessa steg för att få bästa möjliga resultat: 1. Placera reskudden runt nacken: Öppna reskudden och placera den runt nacken så att den sitter bekvämt och ger stöd åt nacken. 2. Justera efter behov: Justera reskudden efter dina behov genom att dra åt eller lossa på kardborrebandet. Se till att kudden sitter stadigt och ger optimalt stöd. 3. Använd under resan: Använd reskudden under hela resan för att få bästa möjliga effekt. Du kan även använda den under vila eller vid andra tillfällen när du behöver extra stöd för nacken.

Sammanfattning

Back on Track Reskudde Nacke är en praktisk och bekväm hjälpmedel som hjälper till att lindra nacksmärta och förbättra blodcirkulationen under resor. Med sin unika Welltex-teknologi och justerbara design är denna reskudde ett utmärkt val för alla som vill ha extra stöd och komfort under sina resor. Investera i din nackhälsa och gör dina resor mer behagliga med Back on Track Reskudde Nacke - Svartbrun.

Ytterligare information

Varumärke

Back on Track

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Back on Track Reskudde Nacke Svart/Brun”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram