Rea!

Bamse by CCS Solkräm 100 ml

  • Bamse solkram
  • CCS solskydd
  • 100 ml förpackning

Bamse solkram är ett populärt solskydd från CCS. Med en praktisk 100 ml förpackning är det enkelt att ta med sig och applicera på kroppen. Produkten är speciellt utformad för att skydda huden mot solens skadliga strålar och hjälper till att förebygga solbränna och solskador. Bamse solkram är ett pålitligt val för att hålla huden frisk och skyddad under soliga dagar.

96.00kr

  • ✅ Bamse by CCS solkräm är en solskyddsprodukt för kroppen.

  • ✅ Innehåller SPF 30 för att skydda mot solens strålar.

  • ✅ Passar både barn och vuxna med känslig hud.

  • ✅ Krämen är vattenresistent och absorberas snabbt av huden.

  • ✅ Dermatologiskt testad och fri från parabener och färgämnen.

Beskrivning

Bamse by CCS solkräm - Solskydd för kroppen

Bamse by CCS solkräm är en högkvalitativ solskyddsprodukt speciellt utformad för att skydda kroppen mot skadliga UV-strålar. Denna solkräm är perfekt för både barn och vuxna som vill njuta av solen utan att riskera solbränna eller andra solskador. Med Bamse by CCS solkräm kan du vara säker på att din hud är väl skyddad mot solens farliga strålar.

Solskydd för hela kroppen

Bamse by CCS solkräm är utformad för att ge ett effektivt skydd för hela kroppen. Den har en lätt och smidig konsistens som enkelt kan appliceras på huden. Krämen absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig eller fet känsla efter sig. Dessutom är den vattenresistent, vilket gör den perfekt för användning vid bad eller aktiviteter där du kan komma i kontakt med vatten.

Hög solskyddsfaktor

Bamse by CCS solkräm har en hög solskyddsfaktor (SPF) som ger ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Detta hjälper till att förhindra solbränna, solskador och tidigt åldrande av huden. Med regelbunden användning av denna solkräm kan du vara säker på att din hud är skyddad mot solens skadliga effekter.

Säker och skonsam för huden

Bamse by CCS solkräm är dermatologiskt testad och lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Den är fri från parabener och andra skadliga kemikalier som kan irritera huden. Istället innehåller den vårdande ingredienser som hjälper till att återfukta och skydda huden mot uttorkning och irritation. Med denna solkräm kan du njuta av solen med vetskapen om att din hud är i trygga händer.

Sammanfattning

Bamse by CCS solkräm är den perfekta solskyddsprodukten för hela kroppen. Med sin höga solskyddsfaktor och skonsamma formula ger den ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar. Den är lätt att applicera och absorberas snabbt utan att lämna någon kladdig känsla. Dessutom är den säker och skonsam för alla hudtyper. Så se till att skydda din hud med Bamse by CCS solkräm och njut av solen utan bekymmer.

Ytterligare information

Varumärke

Bamse by CCS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bamse by CCS Solkräm 100 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram