Rea!

BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak 1 st

  • Nappar
  • Bitringar
  • Bibs Baby Bitie

Bibs Baby Bitie är en populär bitring för spädbarn och småbarn. Den är tillverkad av säkra och giftfria material för att säkerställa barnets säkerhet. Bitringen är utformad för att lindra obehag vid tandning och stimulera barnets tandkött. Den har en hjärtformad design och kommer i en mörk ekfärg. Bibs Baby Bitie är en perfekt produkt för föräldrar som vill ge sitt barn en trygg och behaglig upplevelse under tandningsperioden.

111.00kr

  • ✅ Bibs Baby Bitie Heart Dark Oak är en bitring för spädbarn.

  • ✅ Tillverkad av 100% naturlig gummi, fri från BPA.

  • ✅ Designad med ett hjärta i mörk ekfärg.

  • ✅ Hjälper till att lindra obehag vid tandning.

  • ✅ Enkel att rengöra och sterilisera.

Beskrivning

BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak - En perfekt bitring för ditt barn

BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak är en fantastisk bitring som är utformad för att ge ditt barn lindring under tandningsperioden. Denna bitring är tillverkad av högkvalitativt och giftfritt material för att säkerställa att den är säker att använda för ditt barn.

Varför välja BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak?

Det finns flera anledningar till varför BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak är det perfekta valet för ditt barn: 1. Säkerhet: Denna bitring är tillverkad av BPA-fri och ftalatfri silikon, vilket gör den säker att använda för ditt barn. Du kan vara trygg i vetskapen om att ditt barn inte kommer att utsättas för farliga kemikalier. 2. Lindrar obehag: Tandning kan vara smärtsamt och obehagligt för barnet. BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak är utformad för att ge lindring genom att massera barnets tandkött och lindra obehaget under tandningsperioden. 3. Attraktiv design: Bitringen har en söt hjärtformad design i en mörk ekfärg. Den är tilltalande för både barnet och föräldrarna och kommer att vara en favorit hos ditt barn.

Hur använder man BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak?

Att använda BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak är enkelt och bekvämt. Du kan ge bitringen till ditt barn när du märker att det har obehag på grund av tandning. Låt barnet tugga på bitringen för att få lindring och minska obehaget. Det är viktigt att komma ihåg att bitringen inte ska användas som en napp eller som en leksak. Den är specifikt utformad för att lindra obehag under tandning och bör användas under övervakning av en vuxen.

Var kan man köpa BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak?

BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak kan köpas på Apohem.se. Apohem erbjuder ett brett utbud av produkter för barn och har ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativa och säkra produkter. Slutord: BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak är den perfekta bitringen för ditt barn under tandningsperioden. Den är säker, effektiv och har en attraktiv design. Ge ditt barn lindring och komfort med denna fantastiska bitring. Köp den idag på Apohem.se och se till att ditt barn får den bästa tandvården.

Ytterligare information

Varumärke

BIBS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BIBS Baby Bitie Heart Dark Oak 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram