OsteoRemin Forte 90 kapslar

  • Naturlig
  • Stärker ben
  • 90 kapslar

Osteoremin Forte är en naturlig produkt som är speciellt utformad för att stärka benen. Varje förpackning innehåller 90 kapslar, vilket ger en långvarig och bekväm användning. Produkten är utvecklad med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att främja benhälsa och stödja kroppens behov av näringsämnen. Osteoremin Forte är ett populärt val för dem som vill ta hand om sin benstyrka på ett effektivt och naturligt sätt.

229.00kr

  • ✅ Osteoremin Forte är en produkt som innehåller 90 kapslar.

  • ✅ Produkten är speciellt framtagen för att stärka skelettet.

  • ✅ Osteoremin Forte kan hjälpa till att förebygga benskörhet.

  • ✅ Kapslarna innehåller viktiga mineraler och vitaminer för benhälsa.

  • ✅ Produkten kan vara ett bra komplement till en balanserad kost.

Beskrivning

OsteoRemin Forte är ett livsmedel för speciella medicinska ändamål. Produkten motverkar urkalkning av skelettet och används för kostbehandling av osteoporos.OsteoRemin Forte innehåller växtbaserat kalcium från AlgaeCal, som kommer från algen Algas calcareas vilket inte funnits på den svenska marknaden förut. Algen är särskilt rik på kalcium men innehåller även magnesium samt naturligt förekommande spårämnen i mindre mängder som zink och kisel. Algen samlas skonsamt in på stränder i Sydamerika för att sedan bli ekologiskt certifierad. OsteoRemin Forte innehåller dessutom en bra dos av magnesium, vitamin D3 och vitamin K2 som alla bidrar till att bibehålla normal benstomme.OsteoRemin Forte är vegetarisk och är registrerat hos Vegetarian Society, England. Produkten innehåller dessutom inte soja, gluten eller laktos.

Ytterligare information

Butik

Apohem

Varumärke

Omnisym Pharma

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram