Rea!

Bioderma Photoderm Spray SPF 30 200 ml

  • Bioderma Photoderm
  • Spray
  • SPF 30

Bioderma Photoderm är en solskyddsspray med SPF 30. Den är speciellt utformad för att skydda kroppen mot skadliga UV-strålar. Med sin praktiska sprayflaska är den enkel att applicera och ger ett jämnt skydd över hela kroppen. Bioderma Photoderm är idealisk för användning under soliga dagar och hjälper till att förhindra solbränna och solskador. Med denna solskyddsspray kan du njuta av solen medan du håller din hud skyddad.

159.00kr

  • ✅ Ger högt skydd mot solens skadliga strålar

  • ✅ Lättanvänd spray för kroppen

  • ✅ Vattenresistent och snabbabsorberande formula

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Innehåller ingredienser som vårdar och återfuktar huden

Beskrivning

Bioderma Photoderm Spray SPF 30 - Effektivt solskydd för kroppen

Bioderma Photoderm Spray SPF 30 är en högkvalitativ solskyddsprodukt som erbjuder effektivt skydd mot solens skadliga strålar. Med denna spray kan du njuta av solen utan att behöva oroa dig för solbränna eller andra solskador på din hud.

Solskydd för kroppen

Denna solskyddsspray är speciellt utformad för att skydda hela kroppen mot solens strålar. Den har en lätt och icke-fet formula som enkelt kan appliceras på huden. Sprayen absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig känsla efter sig. Den är också vattenresistent, vilket gör den perfekt för användning vid stranden eller poolen.

Effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar

Bioderma Photoderm Spray SPF 30 ger ett brett spektrum av skydd mot både UVA- och UVB-strålar. UVA-strålar kan tränga djupt in i huden och orsaka åldrande och solskador, medan UVB-strålar är ansvariga för solbränna. Genom att använda denna solskyddsspray kan du vara säker på att din hud är skyddad mot båda typerna av strålar.

Högkvalitativa ingredienser

Denna solskyddsspray innehåller högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden. Den är fri från parabener och andra potentiellt skadliga ämnen. Istället innehåller den ingredienser som hjälper till att återfukta och skydda huden, samtidigt som den ger ett effektivt solskydd.

Användning

För att använda Bioderma Photoderm Spray SPF 30, skaka flaskan väl och spraya jämnt över hela kroppen innan du går ut i solen. Upprepa appliceringen regelbundet, särskilt efter att ha badat eller svettats.

Sammanfattning

Bioderma Photoderm Spray SPF 30 är en högkvalitativ solskyddsprodukt som erbjuder effektivt skydd mot solens skadliga strålar. Med sin lättanvända sprayformulering och vattenresistenta egenskaper är den perfekt för användning på hela kroppen. Dess högkvalitativa ingredienser och breda spektrum av skydd gör den till ett utmärkt val för alla som vill skydda sin hud mot solskador.

Ytterligare information

Varumärke

Bioderma

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bioderma Photoderm Spray SPF 30 200 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram