Björn Axén Heat Styling Protection 150 ml

  • Värmeskydd
  • Björn Axén
  • 150 ml

Björn Axén Heat Styling Protection är ett effektivt värmeskydd för håret. Med en volym på 150 ml erbjuder denna produkt ett långvarigt skydd mot skador orsakade av värmestyling. Den hjälper till att förhindra att håret blir torrt och sprött samtidigt som den ger en lätt stadga och glans. Björn Axén Heat Styling Protection är perfekt för dig som vill styla ditt hår med värmeverktyg utan att riskera att skada det. Använd produkten genom att spraya den jämnt över håret innan du använder plattång, locktång eller hårtork. Skydda ditt hår och få en fantastisk styling med Björn Axén Heat Styling Protection.

139.00kr

  • ✅ Skyddar håret mot värmeskador vid styling.

  • ✅ Innehåller 150 ml produkt.

  • ✅ Ger håret en naturlig glans och mjukhet.

  • ✅ Passar alla hårtyper och längder.

  • ✅ Kan användas både före och efter styling.

Beskrivning

Björn Axén Heat Styling Protection - Värmeskydd för håret

Björn Axén Heat Styling Protection är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att skydda ditt hår mot skador från värmestyling. Med detta värmeskydd kan du styla ditt hår med värmeverktyg som plattänger, locktänger och hårtorkar utan att oroa dig för att det ska bli skadat eller slitet.

Skyddar håret mot värmeskador

När du använder värmeverktyg på ditt hår kan det bli utsatt för höga temperaturer som kan skada hårets struktur och göra det torrt och sprött. Björn Axén Heat Styling Protection bildar en skyddande barriär runt varje hårstrå och minskar risken för skador. Det hjälper till att bevara hårets naturliga fuktbalans och gör det mjukt och glansigt.

Ger långvarigt resultat

En av fördelarna med Björn Axén Heat Styling Protection är att den ger ett långvarigt resultat. Produkten är utformad för att hålla i upp till 48 timmar, vilket innebär att du kan njuta av din frisyr längre utan att behöva styla om den varje dag. Detta gör den perfekt för personer med en hektisk livsstil som inte har tid att styla håret varje dag.

Lätt att använda

Björn Axén Heat Styling Protection är enkel att använda. Du applicerar bara en liten mängd produkt i fuktigt hår innan du använder värmeverktyg. Fördela produkten jämnt genom att borsta eller kamma igenom håret. Du behöver inte skölja ur den. Sedan kan du styla ditt hår som vanligt.

Sammanfattning

Björn Axén Heat Styling Protection är det perfekta värmeskyddet för dig som vill skydda ditt hår mot skador från värmestyling. Med denna produkt kan du styla ditt hår med värmeverktyg utan att oroa dig för att det ska bli skadat eller slitet. Den ger långvarigt resultat och är enkel att använda. Ge ditt hår den omsorg det förtjänar med Björn Axén Heat Styling Protection.

Ytterligare information

Varumärke

Björn Axén

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Björn Axén Heat Styling Protection 150 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram