Rea!

BloodStop Steril Sårkompress 10 st

  • Steril sårkompress
  • 10 stycken
  • Bloodstop teknologi

Bloodstop Steril Sårkompress är en steril sårkompress som kommer i en förpackning med 10 stycken. Denna sårkompress är utrustad med Bloodstop teknologi, vilket hjälper till att stoppa blödningar effektivt. Med sin steriliserade design är den perfekt för att behandla sår och skador på ett hygieniskt sätt. Bloodstop Steril Sårkompress är ett pålitligt val för att snabbt och säkert hantera mindre blödningar och sår.

119.00kr

  • ✅ Bloodstop Steril Sårkompress är en steril kompress för sår.

  • ✅ Kompressen är effektiv för att stoppa blödningar.

  • ✅ Bloodstop Steril Sårkompress är lämplig för både vuxna och barn.

  • ✅ Produkten innehåller 10 stycken sårkompresser.

  • ✅ Bloodstop Steril Sårkompress är enkel att använda.

Beskrivning

Bloodstop Steril Sårkompress - Effektivt för snabb sårläkning

Bloodstop Steril Sårkompress är en högkvalitativ produkt som är utformad för att främja snabb och effektiv läkning av sår. Denna sårkompress är tillverkad av steril bomull och är idealisk för att stoppa blödning och skydda såret från infektioner.

Fördelar med Bloodstop Steril Sårkompress

Bloodstop Steril Sårkompress erbjuder flera fördelar för att underlätta sårläkning och främja en snabb återhämtning. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna produkt: 1. Snabb blodstoppning: Bloodstop Steril Sårkompress är utformad för att snabbt stoppa blödning från mindre sår och skärsår. Den absorberar blodet och bildar en skyddande barriär som hjälper till att stoppa blödningen. 2. Steril och hygienisk: Denna sårkompress är steril och förpackad individuellt för att säkerställa optimal hygien. Detta minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkningsprocess. 3. Mjuk och skonsam: Bloodstop Steril Sårkompress är tillverkad av mjuk bomull som är skonsam mot huden. Den är bekväm att använda och orsakar minimal obehag vid applicering och borttagning. 4. Lämplig för olika sårtyper: Denna sårkompress är mångsidig och kan användas för olika typer av sår, inklusive mindre skärsår, skrubbsår och mindre brännskador. Den är också idealisk för att täcka och skydda suturer och kirurgiska snitt.

Användning av Bloodstop Steril Sårkompress

För att använda Bloodstop Steril Sårkompress, följ dessa enkla steg: 1. Rengör såret noggrant med mild tvål och vatten för att avlägsna smuts och bakterier. 2. Ta bort den individuellt förpackade sårkompressen från förpackningen och placera den över såret. 3. Tryck försiktigt på kompressen för att säkerställa att den sitter ordentligt på plats och att blödningen stoppas. 4. Om blödningen fortsätter, lägg ytterligare en kompress ovanpå den första och applicera lätt tryck. 5. Byt ut sårkompressen regelbundet enligt behov eller enligt anvisningarna från din vårdgivare.

Sammanfattning

Bloodstop Steril Sårkompress är en pålitlig produkt som är utformad för att stoppa blödning och främja snabb sårläkning. Med sin sterilitet, mjukhet och mångsidighet är denna sårkompress ett utmärkt val för att behandla mindre sår, skärsår och brännskador. Använd Bloodstop Steril Sårkompress för att säkerställa optimal hygien och snabb läkning av dina sår.

Ytterligare information

Varumärke

Bloodstop

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BloodStop Steril Sårkompress 10 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram