BRUNS Deodorant Nº10 60 ml

  • Naturlig
  • Effektiv
  • 60 ml

Bruns deodorant N10 är en naturlig och effektiv deodorant som kommer i en praktisk förpackning på 60 ml. Den är skonsam mot huden samtidigt som den effektivt motverkar dålig lukt och håller dig fräsch hela dagen. Med Bruns deodorant N10 kan du känna dig trygg och säker i alla situationer. Den är perfekt för dig som vill ha en deodorant som är skonsam mot både dig och miljön.

169.00kr

  • ✅ Bruns Deodorant N10 är en effektiv och naturlig deodorant.

  • ✅ Innehåller inga parabener, aluminium eller syntetiska ämnen.

  • ✅ Ger långvarig fräschhet och skydd mot dålig lukt.

  • ✅ Passar alla hudtyper och är skonsam mot känslig hud.

  • ✅ Praktiskt format på 60 ml, perfekt för resor och vardagsbruk.

Beskrivning

Brun's Deodorant N10 - Effektiv och naturlig deodorant för långvarig fräschör

Brun's Deodorant N10 är en högkvalitativ deodorant som erbjuder effektiv skydd mot dålig lukt och fukt under hela dagen. Med sin naturliga formula och milda doft är denna deodorant perfekt för dig som vill hålla dig fräsch utan att kompromissa med din hudhälsa.

Naturliga ingredienser för skonsam vård

Denna deodorant är framställd med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Den innehåller inga irriterande ämnen eller parabener, vilket gör den lämplig även för personer med känslig hud. Brun's Deodorant N10 är dermatologiskt testad och godkänd, vilket garanterar dess säkerhet och effektivitet.

Långvarig skydd mot dålig lukt och fukt

Med Brun's Deodorant N10 kan du känna dig trygg och fräsch hela dagen. Dess effektiva formula motverkar bakterietillväxt och minskar därmed risken för dålig lukt. Den absorberar även fukt och håller huden torr och bekväm under lång tid. Oavsett om du är på jobbet, gymmet eller på en aktiv dag utomhus, kan du lita på att denna deodorant ger dig pålitligt skydd.

En mild och behaglig doft

Brun's Deodorant N10 har en mild och behaglig doft som inte överväldigar. Den lämnar en fräsch känsla utan att vara påträngande. Doften är neutral och passar både män och kvinnor. Du kan vara säker på att denna deodorant inte kommer att konkurrera med din parfym eller kollidera med andra dofter du använder.

Enkel att använda och resvänlig för din bekvämlighet

Denna deodorant kommer i en praktisk förpackning på 60 ml, vilket gör den perfekt att ta med på resor eller för att ha med sig i handväskan. Den har en smidig roll-on-applikator som gör det enkelt att applicera produkten jämnt och utan kladd. Brun's Deodorant N10 är snabbtorkande och lämnar inga vita fläckar på kläderna.

Sammanfattning

Brun's Deodorant N10 är en naturlig och effektiv deodorant som ger långvarigt skydd mot dålig lukt och fukt. Med sina skonsamma ingredienser och milda doft passar den alla hudtyper och kan användas av både män och kvinnor. Den praktiska förpackningen gör den perfekt för resor och den smidiga roll-on-applikatorn gör den enkel att använda. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Brun's Deodorant N10.

Ytterligare information

Varumärke

BRUNS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BRUNS Deodorant Nº10 60 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram