Burt's Bees Tinted Lip Balm Rose 4,25 g

75.00kr

Beskrivning

Burts Bees Tinted Lip Balm - Rose 4.25 g

Burts Bees Tinted Lip Balm i färgen Rose är en fantastisk produkt för dig som vill ha mjuka och välmående läppar med en subtil färgton. Denna läppbalsam är perfekt för att ge dina läppar en naturlig och fräsch look samtidigt som den vårdar och återfuktar dem.

Naturlig och vårdande formula

Burts Bees Tinted Lip Balm är tillverkad av naturliga ingredienser som är skonsamma mot dina läppar. Den innehåller bland annat bivax, sheasmör och kokosolja som hjälper till att återfukta och mjukgöra läpparna. Denna formula är perfekt för dig som vill undvika produkter med syntetiska tillsatser och kemikalier.

Subtil färg och glans

Med Burts Bees Tinted Lip Balm i färgen Rose får du en subtil färgton på dina läppar. Den ger en naturlig rosig nyans som framhäver din naturliga skönhet. Dessutom ger den en lätt glans som gör dina läppar mer attraktiva och fräscha.

Perfekt för daglig användning

Burts Bees Tinted Lip Balm är en perfekt produkt för daglig användning. Den är lätt att applicera och ger omedelbar lindring och återfuktning till torra och spruckna läppar. Du kan använda den ensam för en naturlig look eller som ett baslager under din favoritläppstift för att få en mer intensiv färg.

Varför välja Burts Bees Tinted Lip Balm - Rose 4.25 g?

- Naturliga ingredienser som vårdar och återfuktar läpparna - Subtil färg och glans för en naturlig look - Perfekt för daglig användning och enkel applicering - Fri från syntetiska tillsatser och kemikalier Sammanfattningsvis är Burts Bees Tinted Lip Balm i färgen Rose 4.25 g en utmärkt produkt för dig som vill ha mjuka och välmående läppar med en subtil färgton. Dess naturliga formula och vårdande egenskaper gör den till ett perfekt val för daglig användning. Ge dina läppar den kärlek de förtjänar med denna fantastiska läppbalsam!

Ytterligare information

Varumärke

Burt's Bees

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Burt's Bees Tinted Lip Balm Rose 4,25 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram