Rea!

CCS Cracked Heel SOS 75 ml

  • Förhårdnader
  • Sprickor
  • CCS Cracked Heel SOS

CCS Cracked Heel SOS är en effektiv fotkräm som hjälper till att behandla förhårdnader och sprickor på fötterna. Med sin unika formula återfuktar och mjukar den upp huden, samtidigt som den hjälper till att läka och reparera skadad hud. Krämen är lätt att applicera och absorberas snabbt, vilket gör den perfekt för daglig användning. Med CCS Cracked Heel SOS kan du få mjuka och välmående fötter igen.

60.00kr

  • ✅ CCS Cracked Heel SOS är en fotkräm.

  • ✅ Krämen är speciellt utformad för att behandla förhårdnader och sprickor.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och mjuka upp huden.

  • ✅ CCS Cracked Heel SOS absorberas snabbt och ger omedelbar lindring.

  • ✅ Produkten är dermatologiskt testad och rekommenderas av experter.

Beskrivning

CCS Cracked Heel SOS - Effektiv lösning för torra och förhårdnader på fötterna

CCS Cracked Heel SOS är en högeffektiv fotkräm som är speciellt utformad för att behandla och förebygga torra och förhårdnader på fötterna. Med sina vårdande och fuktgivande egenskaper är denna produkt en räddare i nöden för personer som lider av spruckna och torra hälar.

Effektiv lösning för torra fötter

CCS Cracked Heel SOS är en av de mest populära produkterna på marknaden för att behandla torra fötter. Dess unika formula är utvecklad för att penetrera djupt in i huden och återfukta på djupet. Den innehåller en kombination av naturliga ingredienser som hjälper till att mjuka upp och återställa huden på fötterna.

Förhindrar och behandlar förhårdnader och sprickor

Denna fotkräm är särskilt effektiv för att behandla förhårdnader och sprickor på fötterna. Den innehåller salicylsyra, vilket är en aktiv ingrediens som hjälper till att exfoliera och ta bort döda hudceller. Genom att regelbundet använda CCS Cracked Heel SOS kan du förebygga och behandla förhårdnader och sprickor, vilket resulterar i mjuka och lena fötter.

Vårdande och fuktgivande egenskaper

CCS Cracked Heel SOS innehåller även andra vårdande ingredienser som glycerin och lanolin. Dessa ingredienser hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket ger omedelbar lindring för torra och spruckna fötter. Produkten absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig känsla efter sig.

Användning och rekommendationer

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda CCS Cracked Heel SOS regelbundet, särskilt på områden med förhårdnader och sprickor. Applicera krämen på rena och torra fötter och massera in den tills den absorberas helt. För att upprätthålla mjuka och lena fötter kan du använda produkten dagligen eller enligt behov.

Sammanfattning

CCS Cracked Heel SOS är den perfekta lösningen för personer som lider av torra och förhårdnader på fötterna. Med sin unika formula och vårdande egenskaper hjälper denna fotkräm till att mjukgöra och återfukta huden, samtidigt som den behandlar och förebygger förhårdnader och sprickor. Använd CCS Cracked Heel SOS regelbundet för att uppnå mjuka och lena fötter som du kan vara stolt över.

Ytterligare information

Varumärke

CCS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”CCS Cracked Heel SOS 75 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram