Rea!

Cutrin Vieno Sensitive Dry Shampoo 200 ml

  • Hårvård
  • Hårstyling
  • Torrschampo

Cutrin Vieno Sensitive Dry Shampoo är ett torrschampo som är skonsamt för känslig hårbotten. Med en volym på 200 ml är det en praktisk produkt för att fräscha upp håret mellan tvättar. Torrschampot absorberar överflödigt fett och ger håret en ren och fräsch känsla. Det är lätt att applicera och ger håret en naturlig volym och lyster. Perfekt för dig som vill ha ett snabbt och enkelt sätt att styla ditt hår utan att behöva tvätta det varje dag.

119.00kr

  • ✅ Milt torrschampo för känslig hårbotten

  • ✅ Absorberar överflödigt fett och ger volym

  • ✅ Innehåller vårdande ingredienser för skonsam rengöring

  • ✅ Ger en fräsch känsla och doftar ljuvligt

  • ✅ Passar alla hårtyper och kan användas dagligen

Beskrivning

Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo - För friskt och rent hår utan att tvätta

Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo är en fantastisk produkt som hjälper dig att hålla håret fräscht och rent mellan tvättarna. Med detta torrschampo behöver du inte längre oroa dig för fett hår eller dålig lukt. Det är perfekt för dig som har en hektisk livsstil och inte alltid har tid att tvätta håret.

Fördelar med Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo

Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo är speciellt utformat för att vara skonsamt mot hårbotten och passar även för personer med känslig hårbotten. Det är dermatologiskt testat och innehåller inga irriterande ämnen. Med detta torrschampo kan du njuta av ett fräscht hår utan att riskera att irritera din hårbotten. Torrschampot absorberar effektivt överflödigt fett och olja från håret, vilket ger dig en ren och fräsch känsla. Det ger även volym och textur till håret, vilket gör det lättare att styla och forma. Du kan snabbt och enkelt fräscha upp ditt hår och få det att se nytvättat ut på bara några minuter.

Hur använder man Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo?

Användningen av Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo är enkel. Skaka flaskan väl innan användning och spraya sedan torrschampot jämnt över håret med cirka 20 cm avstånd. Massera sedan in torrschampot i hårbotten och låt det verka i några minuter. Borsta eller kamma sedan igenom håret för att fördela produkten jämnt och avlägsna eventuella rester. Du kan använda Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo när som helst under dagen för att fräscha upp ditt hår. Det är perfekt att använda mellan tvättarna eller när du behöver snabbt fixa till ditt hår inför en speciell händelse eller en viktig möte.

Varför välja Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo. För det första är det en produkt av hög kvalitet som är skonsam mot både håret och hårbotten. Det är dermatologiskt testat och passar även för personer med känslig hårbotten. För det andra ger Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo fantastiska resultat. Det absorberar effektivt överflödigt fett och olja från håret, vilket ger dig ett fräscht och rent hår. Det ger även volym och textur till håret, vilket gör det lättare att styla och forma. Slutligen är Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo enkel att använda och ger snabba resultat. Du kan snabbt och enkelt fräscha upp ditt hår och få det att se nytvättat ut på bara några minuter. Det är perfekt för dig som har en hektisk livsstil och behöver snabbt fixa till ditt hår. Sammanfattningsvis är Cutrin Vieno Sensitive Torrschampo en fantastisk produkt som hjälper dig att hålla håret fräscht och rent mellan tvättarna. Det är skonsamt mot hårbotten, ger fantastiska resultat och är enkel att använda. Prova det idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Cutrin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cutrin Vieno Sensitive Dry Shampoo 200 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram