Rea!

Dapper Dan EDT 100 ml

  • Högkvalitativt
  • Maskulin
  • 100 ml

Dapper Dan EDT är en högkvalitativ och maskulin doft för män. Med en volym på 100 ml erbjuder den en långvarig och fräsch doft som passar perfekt för alla tillfällen. Doften är utformad för att ge en känsla av självsäkerhet och stil. Med Dapper Dan EDT kan du känna dig fräsch och välkomnande hela dagen. Den är perfekt för den moderna mannen som vill ha en doft som sticker ut och ger ett intryck av elegans och raffinerad manlighet.

274.00kr

  • ✅ Dapper Dan EDT är en herrparfym på 100 ml.

  • ✅ Produkten är en del av Dapper Dans kroppsvårdsserie för män.

  • ✅ Parfymen har en maskulin och förförisk doft.

  • ✅ Dapper Dan EDT är perfekt för att ge en fräsch känsla hela dagen.

  • ✅ Flaskan är stilren och passar perfekt på badrumshyllan.

Beskrivning

Dapper Dan EDT - En doft för den moderna mannen

Dapper Dan EDT är en populär doft för män som vill utstråla stil och självsäkerhet. Med en unik kombination av aromatiska och träiga noter, fångar denna doft essensen av den moderna mannen. Med en hållbarhet som varar hela dagen, är Dapper Dan EDT perfekt för alla tillfällen.

En doft som utstrålar stil och självsäkerhet

Dapper Dan EDT är skapad för den moderna mannen som vill ha en doft som speglar hans personlighet. Med toppnoter av bergamott och grapefrukt ger denna doft en fräsch och uppfriskande känsla. Hjärtnoterna av lavendel och kardemumma ger en kryddig och sofistikerad touch. Basnoterna av cederträ och patchouli ger en varm och maskulin avslutning.

Hållbarhet som varar hela dagen

En av de bästa egenskaperna hos Dapper Dan EDT är dess långvariga hållbarhet. Med bara några sprutningar på morgonen kan du vara säker på att doften håller sig fräsch och behaglig hela dagen. Detta gör den perfekt för både arbete och fritid, och du behöver inte oroa dig för att behöva applicera mer under dagen.

Perfekt för alla tillfällen

Oavsett om du ska på en affärslunch, en romantisk middag eller en kväll ute med vännerna, är Dapper Dan EDT den perfekta doften att bära. Dess sofistikerade och maskulina doft passar alla tillfällen och ger dig en extra touch av självsäkerhet. Du kommer definitivt att dra uppmärksamhet och få komplimanger när du bär denna doft.

Sammanfattning

Dapper Dan EDT är en doft för den moderna mannen som vill utstråla stil och självsäkerhet. Med en unik kombination av aromatiska och träiga noter, är denna doft perfekt för alla tillfällen. Dess långvariga hållbarhet gör att du kan bära den hela dagen utan att behöva oroa dig för att behöva applicera mer. Ge dig själv en extra touch av självsäkerhet med Dapper Dan EDT.

Ytterligare information

Varumärke

Dapper Dan

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dapper Dan EDT 100 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram