Rea!

Dapper Dan Fixing Spray 125 ml

  • Hårspray
  • Harmousse
  • Dapper Dan

Dapper Dan Fixing Spray är en populär hårspray som ger en långvarig och flexibel stadga till ditt hår. Med en volym på 125 ml är den perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. Denna hårspray är speciellt utformad för att ge en naturlig och fräsch look utan att tynga ner håret. Den ger även en skyddande effekt mot fukt och frissighet, vilket gör den idealisk för alla hårtyper. Med Dapper Dan Fixing Spray kan du skapa olika frisyrer och hålla dem på plats hela dagen.

135.00kr

  • ✅ Ger långvarig stadga och håller frisyren på plats

  • ✅ Innehåller 125 ml produkt för användning

  • ✅ Passar för alla hårtyper och frisyrer

  • ✅ Ger en naturlig och flexibel känsla i håret

  • ✅ Skyddar håret mot fukt och yttre påverkan

Beskrivning

Dapper Dan Fixing Spray - Hårspray för perfekt styling

Dapper Dan Fixing Spray är en högkvalitativ hårspray som är perfekt för att skapa och behålla din frisyr hela dagen. Med denna hårspray kan du enkelt styla ditt hår och få den perfekta finishen som varar.

Varför välja Dapper Dan Fixing Spray?

Dapper Dan Fixing Spray är speciellt utformad för att ge en stark och flexibel stadga samtidigt som den ger en naturlig känsla i håret. Den är lätt att applicera och ger en jämn fördelning över hela håret utan att lämna några klumpar eller rester.

Fördelar med Dapper Dan Fixing Spray

- Långvarig stadga: Denna hårspray ger en stark stadga som håller frisyren på plats hela dagen. Du behöver inte oroa dig för att din frisyr ska tappa formen under dagen. - Flexibel stadga: Trots att den ger en stark stadga, så behåller Dapper Dan Fixing Spray flexibiliteten i ditt hår. Du kan enkelt ändra frisyr under dagen utan att behöva applicera mer produkt. - Naturlig känsla: Med denna hårspray får du en naturlig känsla i håret. Den lämnar ingen klibbig eller stel känsla, vilket gör att ditt hår ser och känns naturligt ut. - Lätt att tvätta ur: Trots att Dapper Dan Fixing Spray ger en långvarig stadga, är den lätt att tvätta ur. Du behöver inte anstränga dig för att få bort produkten ur håret.

Hur använder man Dapper Dan Fixing Spray?

Användning av Dapper Dan Fixing Spray är enkel. Skaka flaskan väl innan användning och spraya sedan jämnt över ditt torra hår på ett avstånd av cirka 20-30 centimeter. För att få extra stadga kan du applicera mer produkt efter behov. För att få en mer naturlig känsla kan du spraya hårsprayen i handflatan och fördela den jämnt genom att stryka handflatan över håret.

Sammanfattning

Dapper Dan Fixing Spray är den perfekta hårsprayen för dig som vill ha en långvarig stadga samtidigt som du behåller flexibiliteten och en naturlig känsla i ditt hår. Med denna hårspray kan du enkelt styla och fixera din frisyr för att se fantastisk ut hela dagen. Prova Dapper Dan Fixing Spray och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dapper Dan

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dapper Dan Fixing Spray 125 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram