DECLÉOR Néroli Bigarade Rich Day Cream 50 ml

569.00kr

Beskrivning

Decleor Neroli Bigarade Rich Day Cream - En lyxig dagkräm för ansiktet

Decleor Neroli Bigarade Rich Day Cream är en fantastisk produkt för dig som vill ge din hud den ultimata fukt- och näringstillskottet. Denna dagkräm är speciellt framtagen för att passa alla hudtyper och ger en omedelbar känsla av mjukhet och lyster.

Fuktgivande och närande egenskaper

Denna dagkräm är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och vårda huden på djupet. Nyckelingrediensen i denna produkt är neroliolja, som är känd för sina fuktgivande och lugnande egenskaper. Den hjälper till att återställa hudens naturliga balans och ger en fräsch och strålande hudton.

Resultatet blir en mjuk och smidig hud

Genom att använda Decleor Neroli Bigarade Rich Day Cream regelbundet kommer du att märka en tydlig förbättring av din hud. Krämen absorberas snabbt och lämnar ingen fet hinna på huden. Istället får du en mjuk och smidig hud som ser frisk och ungdomlig ut.

Användning och applicering

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda denna dagkräm varje morgon efter rengöring av ansiktet. Massera in krämen i ansiktet och halsen med lätta cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. För att maximera effekten kan du även använda den tillsammans med andra produkter från Decleor Neroli Bigarade-serien.

Sammanfattning

Decleor Neroli Bigarade Rich Day Cream är en lyxig och effektiv dagkräm som ger din hud den fukt och näring den behöver. Med sina naturliga ingredienser och fuktgivande egenskaper kommer den att ge dig en mjuk och smidig hud med en fräsch och strålande hudton. Använd denna dagkräm regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en frisk och ungdomlig hud.

Ytterligare information

Varumärke

Decléor

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”DECLÉOR Néroli Bigarade Rich Day Cream 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram