Rea!

Dermalogica PreCleanse Balm 15 ml

  • Effektiv rengöring
  • Balanserar hudens fuktighet
  • Lämplig för alla hudtyper

Dermalogica Precleanse Balm är en ansiktsrengöring som effektivt tar bort smuts, olja och makeup från huden. Med sin unika formula balanserar den också hudens fuktighet, vilket gör att huden känns fräsch och återfuktad efter användning. Produkten är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen för att uppnå en ren och frisk hud. Med Dermalogica Precleanse Balm kan du ge din hud den omsorg den förtjänar.

132.00kr

  • ✅ Effektiv rengöringsbalm för ansiktet

  • ✅ Innehåller naturliga oljor som löser upp smuts och makeup

  • ✅ Skonsam formula som passar alla hudtyper

  • ✅ Ger huden en mjuk och återfuktad känsla

  • ✅ Perfekt för att förbereda huden inför efterföljande rengöring

Beskrivning

Dermalogica Precleanse Balm - Professionell ansiktsrengöring för en fräsch och ren hud

Dermalogica Precleanse Balm är en högkvalitativ ansiktsrengöring som hjälper till att avlägsna smuts, olja och makeup från huden. Med sin unika formula och effektiva ingredienser är denna produkt ett måste för alla som vill ha en fräsch och ren hud.

Effektiv rengöring för alla hudtyper

Dermalogica Precleanse Balm är utformad för att passa alla hudtyper, inklusive känslig hud. Den är skonsam nog att användas dagligen utan att torka ut eller irritera huden. Produkten är dermatologiskt testad och fri från parabener, sulfater och syntetiska dofter, vilket gör den till ett säkert val för alla.

Nyckelingredienser för en djuprengörande effekt

Dermalogica Precleanse Balm innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som arbetar tillsammans för att ge en djuprengörande effekt. Bland dessa ingredienser finns bland annat: - Avokadoolja: Rik på antioxidanter och essentiella fettsyror som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. - Aprikoskärnolja: En lätt olja som hjälper till att lösa upp smuts och makeup utan att torka ut huden. - Lavendelolja: Lugnar och balanserar huden samtidigt som den ger en avkopplande doftupplevelse.

Användning och fördelar

För att använda Dermalogica Precleanse Balm, ta en liten mängd av produkten i torra händer och massera in den på torr hud. Lägg sedan till lite vatten för att emulgera och fortsätt massera för att lösa upp smuts och makeup. Skölj sedan av med varmt vatten och fortsätt med din vanliga rengöringsrutin. Fördelarna med att använda Dermalogica Precleanse Balm är många. För det första hjälper den till att avlägsna smuts, olja och makeup som kan täppa till porerna och orsaka orenheter. Den lämnar huden ren, fräsch och återfuktad utan att kännas stram eller torr. Dessutom kan den hjälpa till att förbättra hudens textur och lyster över tid.

Varför välja Dermalogica Precleanse Balm?

Dermalogica är ett välkänt och respekterat varumärke inom hudvård och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och effektivitet. Precleanse Balm är inget undantag och är en populär produkt bland både professionella hudvårdsterapeuter och konsumenter. Genom att välja Dermalogica Precleanse Balm kan du vara säker på att du får en professionell ansiktsrengöring som ger dig en fräsch och ren hud. Produkten är enkel att använda, passar alla hudtyper och ger dig resultat du kan se och känna. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Dermalogica Precleanse Balm.

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica PreCleanse Balm 15 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram