Rea!

Gillette Venus Comfortglide Breeze 8 st

  • Rakblad
  • Gillette Venus
  • 8 st

Gillette Venus ComfortGlide Breeze är ett populärt rakblad som kommer i förpackning om 8 stycken. Dessa rakblad är speciellt utformade för kvinnor och ger en smidig och bekväm rakning. Med sin inbyggda gelkudde behöver du inte använda något raklödder eller rakgel, vilket gör rakningen snabb och enkel. Gillette Venus ComfortGlide Breeze ger en nära och skonsam rakning samtidigt som den återfuktar huden. Med dessa rakblad får du ett långvarigt resultat och en silkeslen hud. Perfekt för dig som vill ha en bekväm och effektiv rakning.

287.00kr

  • ✅ Lättanvänd rakhyvel med inbyggd tvålremsa för smidig rakning.

  • ✅ Flexibla rakblad som följer kroppens konturer för nära rakning.

  • ✅ Idealisk för känslig hud med återfuktande egenskaper.

  • ✅ 8 rakblad för långvarig användning och hållbarhet.

  • ✅ Gillette Venus ComfortGlide Breeze ger en silkeslen och len hud.

Beskrivning

Gillette Venus ComfortGlide Breeze rakblad - För en smidig och bekväm rakning

Gillette Venus ComfortGlide Breeze rakblad är den perfekta lösningen för kvinnor som vill ha en smidig och bekväm rakning. Med dessa rakblad kan du få en silkeslen hud utan irritation eller obehag.

Enkel och bekväm rakning

Med Gillette Venus ComfortGlide Breeze rakblad behöver du inte längre oroa dig för att skära dig eller få röda prickar efter rakningen. Dessa rakblad är utformade med en inbyggd gelkudde som ger ett smidigt glid över huden. Gelkudden innehåller även fuktgivande ämnen som hjälper till att återfukta huden under rakningen.

Effektiv hårborttagning

Gillette Venus ComfortGlide Breeze rakblad har fem tunna och vassa blad som effektivt tar bort oönskat hår. Bladen är utformade för att följa kroppens konturer och fånga upp även de kortaste håren. Resultatet blir en jämn och nära rakning som varar länge.

Lätt att använda och byta

Att använda Gillette Venus ComfortGlide Breeze rakblad är enkelt och smidigt. Bladen är kompatibla med alla Venus-rakhållare och kan enkelt bytas ut när de blir slitna. Du behöver inte längre oroa dig för att ha tråkiga eller smutsiga rakblad, eftersom du alltid kan ha nya blad till hands.

Sammanfattning

Gillette Venus ComfortGlide Breeze rakblad är den perfekta lösningen för kvinnor som vill ha en smidig och bekväm rakning. Med sina inbyggda gelkuddar och fem vassa blad ger dessa rakblad en effektiv hårborttagning utan irritation. Byt ut dina gamla rakblad mot Gillette Venus ComfortGlide Breeze och upplev skillnaden själv. Beställ dina rakblad idag och njut av en silkeslen hud efter varje rakning.

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gillette Venus Comfortglide Breeze 8 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram