Rea!

Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel 200 ml

  • Gillette Venus
  • Satin Care
  • Dry Skin

Gillette Venus Satin Care Dry Skin är en rakgel som är speciellt utformad för att ge en smidig och bekväm rakning för personer med torr hud. Med sin unika formula, berikad med Olay och doften av vanilj och cashmere, ger denna rakgel en silkeslen känsla och återfuktar huden under rakningen. Den är dermatologiskt testad och passar perfekt för kvinnor som vill ha en skonsam och effektiv rakning utan att torka ut huden. Med Gillette Venus Satin Care Dry Skin kan du njuta av en lyxig rakningsupplevelse samtidigt som du tar hand om din hud.

49.00kr

  • ✅ Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel 200 ml

  • ✅ För torr hud med doft av vanilj och cashmere

  • ✅ Mjukgör och återfuktar huden under rakning

  • ✅ Skonsam formula som minskar risken för hudirritation

  • ✅ Ger en silkeslen och len hud efter rakning

Beskrivning

Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel - För en silkeslen rakning

Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel är en högkvalitativ rakgel som är speciellt utformad för att ge en silkeslen och behaglig rakning. Med dess unika formula och doft av vanilj och cashmere, kommer denna rakgel att förvandla din rakupplevelse till en lyxig och avkopplande stund.

Fuktgivande och skyddande formula

Denna rakgel är särskilt utvecklad för att passa torr hud. Dess fuktgivande egenskaper hjälper till att återfukta och skydda huden under rakningen, vilket minskar risken för irritation och obehag. Den rika och krämiga konsistensen gör att rakhyveln glider smidigt över huden, vilket ger en nära och skonsam rakning.

Effektiv hårborttagning

Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel är utformad för att effektivt ta bort oönskat hår. Dess högpresterande formula gör att rakhyveln enkelt kan avlägsna även de kortaste och mest envisa håren, vilket ger en jämn och hållbar resultat.

Fördelar med Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel:

- Fuktgivande och skyddande formula för torr hud - Silkeslen och behaglig rakning - Doft av vanilj och cashmere för en avkopplande upplevelse - Effektiv hårborttagning även på korta och envisa hårstrån - Minskar risken för irritation och obehag under rakningen

Användning:

Applicera en generös mängd Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel på fuktad hud. Massera försiktigt in rakgelen tills den bildar ett rikt lödder. Raka sedan som vanligt och skölj av med vatten efteråt. För bästa resultat, använd tillsammans med en Gillette Venus-rakhyvel. Sammanfattningsvis är Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel det perfekta valet för dig som vill ha en silkeslen och behaglig rakning. Med dess fuktgivande och skyddande formula, samt dess doft av vanilj och cashmere, kommer denna rakgel att ge dig en lyxig och avkopplande upplevelse varje gång du rakar dig.

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gillette Venus Satin Care Dry Skin Olay Vanilla Cashmere Rakgel 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram