Rea!

Human+Kind Facial Moistursing Cream 75 ml

Det ursprungliga priset var: 199.00kr.Det nuvarande priset är: 99.00kr.

Beskrivning

Humankind Facial Moisturising Cream - En naturlig dagkräm för ansiktet

Humankind Facial Moisturising Cream är en högkvalitativ dagkräm som är speciellt framtagen för att ge näring och återfukta huden i ansiktet. Denna produkt är tillverkad av naturliga ingredienser och är skonsam mot huden.

Fördelar med Humankind Facial Moisturising Cream

- Djup återfuktning: Denna dagkräm är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta huden på djupet. Den hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och ger en mjuk och smidig känsla. - Skydd mot yttre påverkan: Humankind Facial Moisturising Cream innehåller antioxidanter som skyddar huden mot skadliga fria radikaler och förebygger åldrande. Den hjälper också till att skydda huden mot föroreningar och andra yttre påverkningar. - Mjukgörande och lugnande: Med sin rika och krämiga konsistens hjälper denna dagkräm till att mjukgöra och lugna huden. Den absorberas snabbt och lämnar ingen fet eller klibbig känsla. - Passar alla hudtyper: Humankind Facial Moisturising Cream är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Den är dermatologiskt testad och innehåller inga irriterande ämnen eller parfymer.

Användning

Applicera en liten mängd Humankind Facial Moisturising Cream på rengjord hud. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen tills den har absorberats helt. Använd dagligen som en del av din hudvårdsrutin, både morgon och kväll.

Sammanfattning

Humankind Facial Moisturising Cream är en naturlig och effektiv dagkräm som ger näring och återfuktar huden i ansiktet. Med sina fuktgivande egenskaper och skydd mot yttre påverkan är denna produkt ett utmärkt val för att upprätthålla en frisk och strålande hud. Oavsett din hudtyp kan du njuta av fördelarna med denna kräm, som är skonsam och mjukgörande. Lägg till Humankind Facial Moisturising Cream i din dagliga hudvårdsrutin för att uppnå en frisk och vacker hud.

Ytterligare information

Varumärke

human+kind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Human+Kind Facial Moistursing Cream 75 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram