Rea!

It'S SKIN Power 10 Formula VB Effector 30 ml

130.00kr

Beskrivning

Its Skin Power 10 Formula VB Effector - För en strålande hud

Its Skin Power 10 Formula VB Effector är ett kraftfullt serum som är speciellt utformat för att ge din hud en strålande och ungdomlig lyster. Med sina aktiva ingredienser och näringsrika formula är detta serum en perfekt tillskott till din dagliga hudvårdsrutin.

Fördelarna med Its Skin Power 10 Formula VB Effector

Detta serum är berikat med vitamin B6, som är känt för sina fantastiska egenskaper för huden. Vitamin B6 hjälper till att reglera talgproduktionen och balansera hudens fuktbalans, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för personer med fet eller kombinerad hud. Dessutom hjälper det till att minska synligheten av porer och förhindra uppkomsten av orenheter.

En lätt och snabbabsorberande formula

Its Skin Power 10 Formula VB Effector har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon oljig eller klibbig känsla på huden. Serumet tränger snabbt in i huden och ger omedelbar återfuktning och näring. Det kan användas både morgon och kväll efter rengöring och toning för att maximera dess effekt.

Användning

Applicera några droppar av serumet på rengjord och tonad hud. Massera försiktigt in serumet i ansiktet och halsen tills det har absorberats helt. Följ upp med din favoritfuktighetskräm för att låsa in fukt och maximera resultaten.

Varför välja Its Skin Power 10 Formula VB Effector?

- Ger en strålande och ungdomlig lyster till huden - Reglerar talgproduktionen och balanserar hudens fuktbalans - Minskar synligheten av porer och förhindrar uppkomsten av orenheter - Lätt och snabbabsorberande formula - Kan användas både morgon och kväll

Slutsats

Its Skin Power 10 Formula VB Effector är ett kraftfullt serum som ger din hud den extra boost den behöver för att se strålande och ungdomlig ut. Med sina aktiva ingredienser och lätta formula är detta serum ett utmärkt val för alla som vill ha en fräsch och hälsosam hud. Lägg till detta serum i din dagliga hudvårdsrutin och upplev dess fantastiska fördelar själv.

Ytterligare information

Varumärke

It´S Skin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”It'S SKIN Power 10 Formula VB Effector 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram