Estelle & Thild Ultra Rich Repair Cream 50 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Återuppbyggande

Estelle Thild Ultra Rich Repair Cream är en naturlig och fuktgivande ansiktskräm som är perfekt för torr och känslig hud. Med sin återuppbyggande formula hjälper den till att återställa hudens naturliga balans och ger en intensiv återfuktning. Krämen är berikad med näringsrika ingredienser som hjälper till att lugna och skydda huden mot yttre påfrestningar. Med Estelle Thild Ultra Rich Repair Cream får du en mjuk och smidig hud med en hälsosam lyster.

317.00kr

  • ✅ Ekologisk ansiktskräm med intensiv återfuktning och reparation

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för att lugna och stärka huden

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig och torr hud

  • ✅ Minskar synliga ålderstecken och ger en jämnare hudton

  • ✅ Fri från parabener, sulfater och syntetiska dofter

Beskrivning

Estelle & Thild Ultra Rich Repair Cream - En intensivt återfuktande kräm för torr hud

Estelle & Thild Ultra Rich Repair Cream är en högpresterande hudvårdsprodukt som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till torr hud. Denna kräm är berikad med näringsrika ingredienser som hjälper till att återställa hudens fuktbalans och förbättra dess elasticitet.

Fördelar med Estelle & Thild Ultra Rich Repair Cream

- Djup återfuktning: Krämen är formulerad med en rik och krämig konsistens som tränger djupt in i huden för att ge omedelbar och långvarig återfuktning. Den hjälper till att förhindra fuktförlust och bevarar hudens naturliga fuktbarriär. - Reparerande egenskaper: Estelle & Thild Ultra Rich Repair Cream innehåller kraftfulla antioxidanter och vitaminer som hjälper till att reparera och skydda huden från skador orsakade av yttre faktorer som sol, föroreningar och kyla. Den hjälper också till att lugna och lindra irriterad hud. - Mjukgörande och närande: Krämen är berikad med naturliga ingredienser som sheasmör och avokadoolja, vilka är kända för sina mjukgörande och närande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att förbättra hudens textur och lämnar den mjuk, smidig och återfuktad.

Användning

Applicera Estelle & Thild Ultra Rich Repair Cream på rengjord hud morgon och kväll. Massera försiktigt in krämen i ansikte och hals tills den absorberas helt. För bästa resultat, använd regelbundet som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Estelle & Thild Ultra Rich Repair Cream är en kraftfull hudvårdsprodukt som ger intensiv återfuktning och reparation till torr hud. Med sina näringsrika ingredienser och mjukgörande egenskaper hjälper denna kräm till att förbättra hudens fuktbalans, elasticitet och textur. Använd regelbundet för att uppnå en mjuk, smidig och återfuktad hud.

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

MEDS

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram