Rea!

It´S Skin The Fresh Mask Set 10 st

151.00kr

Beskrivning

Its Skin The Fresh Mask Set - 10 st

Its Skin The Fresh Mask Set är en fantastisk hudvårdsprodukt som erbjuder en komplett ansiktsvårdsupplevelse. Med detta set får du 10 ansiktsmasker som är speciellt utformade för att ge din hud en fräsch och ungdomlig lyster.

Fördelar med Its Skin The Fresh Mask Set

Denna ansiktsmask är berikad med naturliga ingredienser som är kända för sina fördelaktiga egenskaper för huden. Varje mask innehåller en unik kombination av ingredienser som hjälper till att återfukta, lugna och förnya huden.

Återfuktning och näring

Its Skin The Fresh Mask Set är perfekt för dig som behöver extra återfuktning och näring till din hud. Maskerna är rika på fuktgivande ämnen som hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans och ge en mjuk och smidig känsla.

Anti-aging egenskaper

Dessa ansiktsmasker är också utformade för att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens elasticitet. Med regelbunden användning kan du förvänta dig en fastare och mer ungdomlig hudton.

Användning

För att använda Its Skin The Fresh Mask Set, rengör först ansiktet noggrant. Ta sedan ut en mask och applicera den jämnt över ansiktet. Låt masken verka i cirka 15-20 minuter och ta sedan bort den. Massera försiktigt in eventuell överflödig produkt i huden tills den absorberas helt.

Sammanfattning

Its Skin The Fresh Mask Set är en fantastisk produkt för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt, näring och ungdomlig lyster. Med 10 olika masker kan du variera och anpassa behandlingen efter dina specifika behov. Ge din hud den kärlek den förtjänar med Its Skin The Fresh Mask Set!

Ytterligare information

Varumärke

It´S Skin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”It´S Skin The Fresh Mask Set 10 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram