Rea!

La Provencale Bio Balm Of Youth Anti-age Night Creme 50 ml

Det ursprungliga priset var: 189.00kr.Det nuvarande priset är: 151.00kr.

Beskrivning

La Provençale Bio Balm of Youth Anti-Age Night Crème - En naturlig ansiktskräm för ungdomlig hud

La Provençale Bio Balm of Youth Anti-Age Night Crème är en fantastisk produkt som hjälper till att bevara och förbättra hudens ungdomliga utseende. Denna naturliga ansiktskräm är speciellt utformad för att användas på natten, när huden är i sitt mest mottagliga tillstånd för att absorbera näringsämnen och återhämta sig.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Denna anti-age nattkräm är framställd med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser från Provence i Frankrike. Den innehåller ekologisk olivolja, känd för sina fuktgivande och närande egenskaper. Olivoljan hjälper till att återfukta huden och förbättra dess elasticitet, vilket minskar synliga ålderstecken som fina linjer och rynkor.

Fördelar med La Provençale Bio Balm of Youth Anti-Age Night Crème

- Minskar synliga ålderstecken: Genom att använda denna nattkräm regelbundet kan du minska synliga ålderstecken som fina linjer och rynkor. Den hjälper till att förbättra hudens fasthet och elasticitet, vilket ger en ungdomligare och mer strålande hudton. - Återfuktar och närmar huden: Olivoljan i denna ansiktskräm är rik på antioxidanter och essentiella fettsyror som hjälper till att återfukta och nära huden. Detta resulterar i en mjukare och mer smidig hud med förbättrad lyster. - Naturlig och ekologisk: La Provençale Bio Balm of Youth Anti-Age Night Crème är tillverkad med naturliga och ekologiska ingredienser. Den är fri från parabener, silikoner och syntetiska färgämnen, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, även känslig hud.

Användning och rekommendationer

För bästa resultat, applicera La Provençale Bio Balm of Youth Anti-Age Night Crème på rengjord hud varje kväll innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in krämen i ansikte och hals med cirkulära rörelser tills den absorberas helt. Undvik kontakt med ögonen. Denna produkt är endast avsedd för extern användning och bör inte användas på skadad eller irriterad hud. Om du upplever någon form av obehag eller irritation, sluta använda produkten och kontakta en läkare.

Sammanfattning

La Provençale Bio Balm of Youth Anti-Age Night Crème är en naturlig ansiktskräm som hjälper till att bevara och förbättra hudens ungdomliga utseende. Med sina naturliga ingredienser och fuktgivande egenskaper är denna nattkräm ett utmärkt val för alla som vill ha en mjukare, smidigare och mer strålande hud. Prova den idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

LA PROVENCALE BIO

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”La Provencale Bio Balm Of Youth Anti-age Night Creme 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram