Rea!

LAKMÉ K.style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse 300 ml

  • Hårspray
  • Harmousse
  • Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse 300 ml

Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse är en hårspray i form av en harmousse. Med en volym på 300 ml ger denna produkt en extremt stark stadga för ditt hår. Den är perfekt för att skapa och fixera frisyrer som håller hela dagen. Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse ger en långvarig effekt och hjälper till att kontrollera frissighet och flygigt hår. Med denna hårspray kan du skapa professionella frisyrer och få en perfekt styling som håller länge.

124.00kr

  • ✅ Ger extremt starkt håll

  • ✅ Volymgivande mousse för håret

  • ✅ Lätt att applicera och ger långvarig effekt

  • ✅ Skyddar håret mot fukt och frissighet

  • ✅ Ger en naturlig och flexibel känsla i håret

Beskrivning

Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse 300 ml

Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse är en fantastisk produkt för dig som vill ha långvarig och hållbar styling. Med denna mousse kan du skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen. Produkten är perfekt för både vardag och fest och ger dig möjlighet att vara kreativ med ditt hår.

Hållbar styling med Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse

Med Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse kan du vara säker på att din styling håller hela dagen. Produkten ger en extremt stark stadga och fixering, vilket gör att dina frisyrer inte tappar formen. Oavsett om du vill ha ett stort och volymrikt hår eller en snygg och strukturerad frisyr, så kommer denna mousse att hjälpa dig att uppnå det önskade resultatet.

Enkel att använda

Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse är enkel att använda och passar alla hårtyper. Du behöver bara applicera en liten mängd mousse i fuktigt hår och sedan föna eller låta det lufttorka. Produkten ger en lätt och naturlig känsla i håret utan att tynga ner det. Dessutom är den lätt att borsta ur och lämnar inga rester eller kladd.

Fördelar med Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse

- Extremt stark stadga och fixering - Håller frisyren på plats hela dagen - Passar alla hårtyper - Ger en lätt och naturlig känsla i håret - Enkel att använda och borsta ur

Sammanfattning

Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse är den perfekta produkten för dig som vill ha långvarig och hållbar styling. Med denna mousse kan du skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen. Produkten ger en extremt stark stadga och fixering utan att tynga ner håret. Den är enkel att använda och passar alla hårtyper. Ge ditt hår den stadga det förtjänar med Lakme K.Style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse!

Ytterligare information

Varumärke

LAKMÉ

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LAKMÉ K.style Fix Plus Power Xtreme Hold Mousse 300 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram