Rea!

LAKMÉ K.Therapy Repair Nourishing Mask 250 ml

  • Hårvård
  • Inpackning
  • Håroljor

Lakme K.Therapy Repair Nourishing Mask är en populär hårvårdsprodukt som hjälper till att återställa och vårda skadat hår. Med sin unika formula, berikad med näringsrika ingredienser, ger denna inpackning ditt hår den näring det behöver för att bli starkt och friskt. Den hjälper till att återuppbygga hårets struktur och förhindrar framtida skador. Med regelbunden användning kan du uppleva ett synligt förbättrat hårkvalitet och en mjukare och mer glänsande finish. Lakme K.Therapy Repair Nourishing Mask är perfekt för dig som vill ge ditt hår en extra boost av näring och återställa dess naturliga skönhet.

149.00kr

  • ✅ Ger intensiv näring till skadat hår

  • ✅ Innehåller 250 ml produkt

  • ✅ Reparerar och återställer hårets struktur

  • ✅ Passar för alla hårtyper

  • ✅ Ger håret en mjuk och glansig finish

Beskrivning

Lakme K.Therapy Repair Nourishing Mask - En intensiv hårmask för återuppbyggnad och näring

Lakme K.Therapy Repair Nourishing Mask är en högkvalitativ hårmask som är speciellt utformad för att återuppbygga och ge näring åt skadat hår. Denna produkt är en del av Lakmes K.Therapy-serie, som är känd för sina effektiva hårvårdsprodukter.

Återuppbyggande och närande egenskaper

Denna hårmask är berikad med en unik sammansättning av näringsrika ingredienser som hjälper till att reparera och stärka skadat hår. Den innehåller bland annat keratin, som är ett viktigt protein för hårets struktur och styrka. Genom att använda denna mask regelbundet kan du återställa hårets naturliga glans och elasticitet.

Intensiv vård och fuktgivande effekt

Lakme K.Therapy Repair Nourishing Mask har en intensiv vårdande effekt på håret. Den tränger djupt in i hårstrået och återfuktar det på djupet, vilket gör håret mjukt och smidigt. Dessutom hjälper den till att förhindra frissighet och skyddar håret mot yttre påfrestningar som värmestyling och föroreningar.

Användning och applicering

För att få bästa resultat, applicera Lakme K.Therapy Repair Nourishing Mask efter schamponering. Massera in masken i håret och låt den verka i 5-10 minuter. Skölj sedan noggrant ur. För att uppnå optimala resultat rekommenderas att använda denna mask regelbundet, minst en gång i veckan.

Sammanfattning

Lakme K.Therapy Repair Nourishing Mask är en högkvalitativ hårmask som erbjuder intensiv återuppbyggnad och näring till skadat hår. Med sina näringsrika ingredienser och fuktgivande egenskaper hjälper den till att återställa hårets naturliga glans och elasticitet. Genom att använda denna mask regelbundet kan du ge ditt hår den vård det behöver för att se friskt och strålande ut.

Ytterligare information

Varumärke

LAKMÉ

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LAKMÉ K.Therapy Repair Nourishing Mask 250 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram