Rea!

L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo 200 ml

  • Hårfärgsskydd
  • Glanseffekt
  • Mild formula

L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo är ett schampo som erbjuder hårfärgsskydd och ger en glanseffekt till håret. Med sin milda formula passar det för daglig användning och hjälper till att bevara hårfärgens intensitet och lyster. Schampot är lämpligt för alla hårtyper och ger håret en fräsch och hälsosam look. Med L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo kan du njuta av ett vackert och strålande hår varje dag.

52.00kr

  • ✅ Ger intensiv färgbevarande vård för färgat hår.

  • ✅ Innehåller UV-filter som skyddar håret mot solens strålar.

  • ✅ Ger håret en mjuk och glansig finish.

  • ✅ Passar för daglig användning.

  • ✅ Volym: 200 ml.

Beskrivning

L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo - För livfullt färgat hår

L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att bevara och förstärka färgat hår. Med sina unika egenskaper och noggrant utvalda ingredienser är detta schampo ett måste för alla som vill behålla sin hårfärg levande och strålande.

Fördelar med L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo

Det finns många fördelar med att använda L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo. Här är några av de mest framstående: 1. Bevarar hårfärgen: Detta schampo är speciellt utformat för att skydda och bevara din hårfärg. Dess unika formula hjälper till att förhindra att färgen bleknar och håller den levande och intensiv längre. 2. Förhindrar uttorkning: L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo är berikat med fuktgivande ingredienser som hjälper till att förhindra att håret blir torrt och sprött. Det ger näring åt håret och gör det mjukt och glansigt. 3. Skyddar mot yttre påverkan: Schampots formula innehåller även ett skydd mot skadliga UV-strålar och andra yttre påverkningar som kan påverka hårfärgen negativt. Det hjälper till att bevara färgens intensitet och glans. 4. Rengör skonsamt: L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo rengör håret på ett skonsamt sätt utan att torka ut det. Det tar bort smuts, olja och produktrester utan att påverka hårfärgen negativt.

Användning av L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo

För att få bästa resultat, följ dessa enkla steg när du använder L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo: 1. Blöt håret ordentligt. 2. Applicera en generös mängd schampo i handflatan och massera det försiktigt in i håret och hårbotten. 3. Skölj noggrant med varmt vatten tills allt schampo är borta. 4. För bästa resultat, använd L'Oréal Elvital Color Vive More Than Conditioner efter schamponering.

Sammanfattning

L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo är en fantastisk produkt för att bevara och förstärka färgat hår. Med sina unika egenskaper och noggrant utvalda ingredienser hjälper detta schampo till att bevara färgens intensitet och glans samtidigt som det ger näring och skyddar håret. Använd detta schampo regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av ett livfullt och strålande färgat hår.

Ytterligare information

Varumärke

L'Oréal

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”L'Oréal Elvital Color Vive More Than Shampoo 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram