Rea!

Löwengrip Healthy Glow Hand Balm 50 ml

  • Fuktgivande
  • Näringsrik
  • Snabbabsorberande

Löwengrip Healthy Glow Hand Balm är en fuktgivande och näringsrik handkräm som är speciellt utformad för att behandla torra händer. Med sin snabbabsorberande formula återfuktar den effektivt huden och ger en hälsosam lyster. Denna handkräm är perfekt för daglig användning och hjälper till att skydda och vårda dina händer. Med Löwengrip Healthy Glow Hand Balm kan du njuta av mjuka och återfuktade händer hela dagen.

95.00kr

  • ✅ Återfuktande handkräm för torra händer.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som vårdar och skyddar huden.

  • ✅ Ger en hälsosam och naturlig lyster till händerna.

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte känns kladdig.

  • ✅ Praktiskt format som är lätt att ha med sig överallt.

Beskrivning

Lowengrip Healthy Glow Hand Balm - För mjuka och återfuktade händer

Lowengrip Healthy Glow Hand Balm är en högkvalitativ handkräm som är speciellt utformad för att ge näring och återfukta torra händer. Denna produkt är perfekt för dig som vill ha mjuka och välvårdade händer, oavsett om det är vinterkylan eller sommarens sol som har torkat ut din hud.

Fördelarna med Lowengrip Healthy Glow Hand Balm

Denna handkräm är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återställa fuktbalansen i huden och ge en hälsosam lyster till dina händer. Här är några av fördelarna med Lowengrip Healthy Glow Hand Balm: 1. Intensiv återfuktning: Krämen tränger snabbt in i huden och ger omedelbar återfuktning till torra och spruckna händer. Den hjälper till att mjukgöra huden och förhindra ytterligare uttorkning. 2. Skydd mot yttre påverkan: Lowengrip Healthy Glow Hand Balm bildar en skyddande barriär på huden som hjälper till att skydda mot kyla, vind och andra yttre påverkningar. Detta gör den idealisk för användning under kalla vintermånader eller när du vistas i miljöer med låg luftfuktighet. 3. Snabbabsorberande formula: Krämen har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon kladdig eller fet känsla på händerna. Du kan använda den när som helst på dagen utan att behöva vänta på att den ska torka. 4. Långvarig effekt: Lowengrip Healthy Glow Hand Balm ger långvarig återfuktning och hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans. Du behöver inte applicera den lika ofta som andra handkrämer.

Användning

Applicera Lowengrip Healthy Glow Hand Balm på rena och torra händer. Massera in krämen ordentligt tills den har absorberats helt. Använd den regelbundet, särskilt efter att ha tvättat händerna eller när du känner att huden behöver extra fukt.

Sammanfattning

Lowengrip Healthy Glow Hand Balm är den perfekta handkrämen för dig som vill ha mjuka och återfuktade händer. Med sin intensiva återfuktning, skyddande formula och snabbabsorberande egenskaper ger den dig långvariga resultat. Ge dina händer den omsorg de förtjänar med Lowengrip Healthy Glow Hand Balm.

Ytterligare information

Varumärke

Löwengrip

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Löwengrip Healthy Glow Hand Balm 50 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram