Rea!

Löwengrip Luminous Bronze-Self-tan Body Mist 200 ml

  • Hudvård
  • Solskydd
  • Brun utan sol

Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist är en populär produkt inom hudvård och solskydd. Denna brun utan sol-produkt är speciellt framtagen för att ge en naturlig och jämn solbränna utan att behöva utsätta huden för skadliga UV-strålar. Med en praktisk sprayflaska är det enkelt att applicera misten på kroppen och få en solkysst look. Produkten innehåller även återfuktande ingredienser som hjälper till att bevara hudens fuktbalans. Med Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist kan du njuta av en vacker solbränna året runt, oavsett väderförhållanden.

183.00kr

  • ✅ Ger en naturlig och jämn solbränna

  • ✅ Enkel att applicera med en fin mist

  • ✅ Återfuktande och vårdande för huden

  • ✅ Snabbtorkande formula som inte kladdar

  • ✅ Ger en fräsch och hälsosam lyster till huden

Beskrivning

Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist - En strålande brun-utan-sol produkt för din hudvård

Vill du ha en vacker solkysst hud utan att behöva utsätta dig för skadliga UV-strålar? Då är Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist den perfekta produkten för dig. Denna brun-utan-sol mist ger dig en naturlig och jämn solbränna utan att behöva vistas i solen.

Enkel applicering för en jämn och naturlig solbränna

Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist är enkel att applicera och ger dig en jämn och naturlig solbränna. Den fina misten sprids jämnt över huden och absorberas snabbt utan att lämna några ränder eller fläckar. Du kan enkelt applicera misten själv och få en professionell resultat.

Fuktgivande och vårdande egenskaper

Förutom att ge dig en vacker solbränna, har Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist även fuktgivande och vårdande egenskaper. Den innehåller närande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden samtidigt som den ger dig en solkysst look. Din hud kommer att kännas mjuk och smidig efter användning.

Säker och skonsam för alla hudtyper

Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist är säker och skonsam för alla hudtyper. Den är dermatologiskt testad och passar även känslig hud. Du behöver inte oroa dig för att den ska orsaka irritation eller allergiska reaktioner. Produkten är även fri från parabener och andra skadliga ämnen.

Användning och tips

För bästa resultat, applicera Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist på ren och torr hud. Skaka flaskan väl innan användning och spraya jämnt över hela kroppen med cirka 30 cm avstånd. Undvik att spraya direkt på kläder eller i ansiktet. Efter applicering, låt produkten torka innan du klär på dig. För att upprätthålla och förlänga din solbränna, rekommenderas regelbunden användning av produkten.

Sammanfattning

Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist är en fantastisk produkt för dig som vill ha en naturlig och jämn solbränna utan att behöva utsätta dig för solens skadliga strålar. Den enkla appliceringen, fuktgivande egenskaperna och den skonsamma formulan gör den till en perfekt brun-utan-sol produkt för alla hudtyper. Ge din hud en strålande solkysst look med Lowengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist.

Ytterligare information

Varumärke

Löwengrip

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Löwengrip Luminous Bronze-Self-tan Body Mist 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram