Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer 50 ml

199.00kr

Beskrivning

Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer - För en strålande och återfuktad hud

Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer är en fantastisk dagkräm som ger din hud den ultimata fuktboosten. Med sina naturliga ingredienser och avancerade formula är denna ansiktskräm perfekt för att återfukta och vårda din hud på djupet.

Fördelarna med Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer

Denna ansiktskräm är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till din hud. Den innehåller nordiskt källvatten, nordiskt björksav och hyaluronsyra, vilket hjälper till att bevara hudens fuktbalans och ge en strålande och frisk hudton. Med Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer får du en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon oljig eller klibbig känsla på huden. Istället lämnar den din hud mjuk, smidig och full av lyster.

Hur du använder Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer

Applicera en liten mängd av denna dagkräm på rengjord hud. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen med cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Använd den dagligen för att uppnå bästa resultat och njut av en återfuktad och strålande hud hela dagen.

Varför välja Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer

Lumene är ett välkänt varumärke inom hudvård och deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet och effektiva. Med Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer får du en produkt som är speciellt utformad för att ge din hud den fukt och näring den behöver för att se frisk och strålande ut. Denna dagkräm passar alla hudtyper och är perfekt för dig som vill ha en återfuktad och fräsch hud hela dagen. Ge din hud den kärlek den förtjänar med Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer och upplev skillnaden själv. Beställ Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer idag och ge din hud den ultimata fuktboosten den behöver för att se strålande och återfuktad ut varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Lumene

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer 50 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram