Rea!

Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask 60 ml

  • Naturlig
  • Brightening
  • AHA-peeling

Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask är en naturlig ansiktsmask som hjälper till att ge huden en strålande lyster. Med sin brightening-formula och AHA-peeling egenskaper hjälper den till att exfoliera och avlägsna döda hudceller, vilket kan bidra till en jämnare och mer ungdomlig hudton. Denna ansiktsmask är perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost av lyster och samtidigt få en mild peelingeffekt. Med Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask kan du njuta av en fräsch och strålande hud.

159.00kr

  • ✅ Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask är en ansiktsmask.

  • ✅ Masken innehåller AHA-syror för att ge en klarare hud.

  • ✅ Produkten är 60 ml stor.

  • ✅ Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask är lämplig för alla hudtyper.

  • ✅ Ansiktsmasken hjälper till att minska ojämn hudton och pigmentfläckar.

Beskrivning

Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask - En effektiv ansiktsmask för strålande hud

Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask är en fantastisk produkt för dig som vill ha en strålande och fräsch hud. Denna ansiktsmask är speciellt framtagen för att ge din hud en djuprengöring samtidigt som den ger en mild exfoliering. Med hjälp av naturliga ingredienser och AHA-syror hjälper denna mask till att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelsen, vilket ger dig en jämnare och mer strålande hudton.

Fördelar med Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask

- Exfolierar och rengör huden på djupet: Den milda exfolieringen avlägsnar döda hudceller och orenheter, vilket ger en ren och fräsch hud. Masken hjälper även till att rensa porerna och förebygga orenheter som kan leda till finnar och akne. - Främjar cellförnyelsen: AHA-syrorna i masken stimulerar cellförnyelsen och hjälper till att reducera synliga tecken på åldrande, som fina linjer och rynkor. Detta ger en jämnare och mer ungdomlig hudstruktur. - Ger en strålande hudton: Genom att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelsen hjälper denna mask till att ge dig en mer strålande hudton. Du kommer att märka en synlig förbättring av hudens lyster och jämnhet. - Naturliga ingredienser: Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask är tillverkad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Masken är fri från parabener, sulfater och andra skadliga kemikalier.

Användning

Applicera ett jämnt lager av Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask på rengjord hud. Undvik området runt ögonen och läpparna. Låt masken verka i 10-15 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. Använd masken en till två gånger i veckan för bästa resultat.

Sammanfattning

Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask är en effektiv ansiktsmask som ger dig en strålande och fräsch hud. Med hjälp av naturliga ingredienser och AHA-syror exfolierar och rengör denna mask huden på djupet samtidigt som den främjar cellförnyelsen. Resultatet är en jämnare hudton och en ungdomligare hudstruktur. Använd denna mask regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en strålande hud!

Ytterligare information

Varumärke

Madara Cosmetics

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Madara Cosmetics Brightening AHA Peel Mask 60 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram