Rea!

Mepilex border lite tunt allt-i-ett-förband 4cmx5cm

176.00kr

Beskrivning

Mepilex Border Lite - Ett Tunt Allt-i-ett Förband för Sår

Mepilex Border Lite är ett innovativt och effektivt förband som är speciellt utformat för att behandla och skydda sår. Detta tunt allt-i-ett förband är idealiskt för mindre sår och skador, och det kan användas på olika delar av kroppen.

Fördelar med Mepilex Border Lite

Mepilex Border Lite har flera fördelar som gör det till ett populärt val för sårbehandling: 1. Tunt och diskret: Förbandet är tillverkat av ett tunt material som gör det bekvämt att bära och gör det nästan osynligt under kläderna. Detta gör det idealiskt för användning på synliga områden som ansikte eller händer. 2. Allt-i-ett-lösning: Mepilex Border Lite är utformat för att vara en komplett lösning för sårbehandling. Det har en integrerad sårkudde som absorberar och håller sårvätska borta från såret, vilket främjar en snabbare läkning. 3. Självhäftande: Förbandet har en självhäftande yta som gör det enkelt att applicera och håller det på plats under hela läkningsprocessen. Det behövs inga extra tejp eller bandage för att säkra förbandet. 4. Smärtlindrande: Mepilex Border Lite har en mjuk och skonsam yta som minskar smärta och obehag vid förbandsbyte. Detta gör det särskilt lämpligt för personer med känslig hud eller smärtsamma sår.

Hur man använder Mepilex Border Lite

Att använda Mepilex Border Lite är enkelt och kräver ingen särskild expertis. Följ dessa steg för att applicera förbandet på ett sår: 1. Rengör och desinficera såret noggrant innan du applicerar förbandet. 2. Ta bort skyddsfilmen från baksidan av förbandet och placera den självhäftande sidan direkt över såret. 3. Se till att förbandet täcker hela såret och att det inte finns några veck eller luftfickor under förbandet. 4. Tryck försiktigt på förbandet för att säkerställa att det sitter ordentligt på plats. 5. Förbandet kan sitta kvar på såret i flera dagar, beroende på sårets storlek och läkningshastighet. Om förbandet blir smutsigt eller fuktigt, bör det bytas ut.

Varför välja Mepilex Border Lite?

Mepilex Border Lite är ett pålitligt och effektivt val för sårbehandling. Dess unika egenskaper gör det till ett utmärkt alternativ för personer som behöver ett tunt och diskret förband som ger optimalt skydd och snabb läkning. Oavsett om det är ett mindre sår på händerna eller ansiktet, kan Mepilex Border Lite hjälpa till att främja läkning och ge komfort under hela processen. Så om du letar efter ett pålitligt och effektivt tunt allt-i-ett förband för sår, är Mepilex Border Lite det perfekta valet. Beställ ditt förband idag och ge dina sår den omsorg de förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Mölnlycke Health Care

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mepilex border lite tunt allt-i-ett-förband 4cmx5cm”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram