MittVal 55+ 100 st

  • Multivitamin
  • MittVal 55
  • 100 tabletter

MittVal 55 är en multivitamin som kommer i förpackningen med 100 tabletter. Denna produkt är speciellt utformad för personer över 55 år och innehåller en balanserad kombination av vitaminer och mineraler som är viktiga för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Med regelbunden användning kan MittVal 55 hjälpa till att stödja immunsystemet, bibehålla normal benstomme och bidra till att minska trötthet och utmattning. Det är en bekväm och pålitlig lösning för att säkerställa att kroppen får de näringsämnen den behöver varje dag.

85.00kr

  • ✅ Ger dagligt tillskott av viktiga vitaminer och mineraler.

  • ✅ Speciellt utformad för personer över 55 år.

  • ✅ Innehåller antioxidanter som stödjer immunsystemet.

  • ✅ Bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion.

  • ✅ Praktiskt förpackning med 100 tabletter.

Beskrivning

MittVal 55 - Multivitamin för äldre

MittVal 55 är en högkvalitativ multivitamin speciellt utformad för äldre personer. Denna produkt är utvecklad för att tillgodose de specifika näringsbehoven hos personer över 55 år. Med en unik sammansättning av vitaminer och mineraler är MittVal 55 ett utmärkt kosttillskott för att främja hälsa och välbefinnande hos äldre.

Viktiga näringsämnen för äldre

När vi blir äldre förändras våra näringsbehov. Det blir allt viktigare att se till att vi får i oss tillräckligt med essentiella näringsämnen för att bibehålla en god hälsa. MittVal 55 innehåller en balanserad kombination av vitaminer och mineraler som är särskilt viktiga för äldre personer.

Fördelar med MittVal 55

MittVal 55 erbjuder en rad fördelar för äldre personer. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna multivitamin: 1. Stärker immunförsvaret: MittVal 55 innehåller vitamin C och D, som bidrar till att stärka immunförsvaret och skydda mot infektioner. 2. Främjar hjärthälsa: Produkten innehåller vitamin B1, B6, B12 och folsyra, vilka är viktiga för att upprätthålla en hälsosam hjärta- och kärlfunktion. 3. Bevarar benstyrka: MittVal 55 innehåller kalcium och vitamin D, som är avgörande för att bibehålla starka och friska ben. 4. Ökar energinivåerna: Med en balanserad kombination av B-vitaminer hjälper MittVal 55 till att öka energinivåerna och motverka trötthet och utmattning. 5. Förbättrar kognitiv funktion: Produkten innehåller omega-3-fettsyror och vitamin B12, vilka kan bidra till att förbättra kognitiv funktion och minne hos äldre.

Användning och dosering

MittVal 55 är enkelt att använda. Det rekommenderas att ta en tablett dagligen tillsammans med mat. För bästa resultat bör produkten tas regelbundet och över en längre tid.

Sammanfattning

MittVal 55 är en högkvalitativ multivitamin speciellt utformad för äldre personer. Med sin unika sammansättning av vitaminer och mineraler är detta kosttillskott ett utmärkt val för att främja hälsa och välbefinnande hos äldre. Genom att regelbundet ta MittVal 55 kan äldre personer säkerställa att de får i sig de viktiga näringsämnena som behövs för att bibehålla en god hälsa.

Ytterligare information

Varumärke

MittVal

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MittVal 55+ 100 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram