Rea!

Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA+++ 30 ml

Det ursprungliga priset var: 839.00kr.Det nuvarande priset är: 797.00kr.

Beskrivning

Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 - Perfektion för din hud

Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 är ett revolutionerande serum som erbjuder en perfekt kombination av hudvård och solskydd. Med denna produkt kan du ge din hud den omsorg den förtjänar samtidigt som du skyddar den mot skadliga UV-strålar.

En osynlig sköld för din hud

Denna unika formula är utformad för att vara osynlig på huden och fungerar som en sköld mot föroreningar och solens skadliga strålar. Serumet har en bredspektrum SPF 30 som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar, vilket minskar risken för solskador och åldrande.

Fördelarna med Murad Invisiblur Perfecting Shield

Det finns många fördelar med att använda Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30:

  • Perfektionerande effekt: Serumet jämnar ut hudtonen och minimerar synliga porer, vilket ger en slät och felfri hud.
  • Hydrering och fuktgivande: Den lätta formulan återfuktar huden och ger den en frisk och strålande lyster.
  • Anti-aging egenskaper: Serumet innehåller även anti-aging ingredienser som hjälper till att minska synliga tecken på åldrande, såsom fina linjer och rynkor.
  • Sminkprimer: Murad Invisiblur Perfecting Shield fungerar även som en utmärkt bas för smink, vilket gör att din makeup sitter bättre och längre.

Användning och rekommendationer

För att få bästa resultat, applicera Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 på rengjord hud innan du applicerar din vanliga fuktighetskräm och smink. Massera in serumet jämnt över ansikte, hals och dekolletage. Produkten kan användas dagligen och är lämplig för alla hudtyper.

Det är viktigt att komma ihåg att denna text är en generell beskrivning av produkten och inte ersätter råd från en hudvårdsexpert eller läkare. För bästa resultat och anpassade rekommendationer bör du rådfråga en professionell innan du använder produkten.

Sammanfattningsvis är Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 en fantastisk produkt som kombinerar hudvård och solskydd på ett effektivt sätt. Med dess perfektionerande egenskaper och bredspektrum SPF 30 kan du ge din hud den omsorg den förtjänar samtidigt som du skyddar den mot solens skadliga strålar.

Ytterligare information

Varumärke

Murad

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA+++ 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram