Rea!

Neal´s Yard Remedies Natural Defence Body Wash 200 ml

  • Naturlig
  • Effektiv
  • 200 ml

Neal's Yard Remedies Natural Defence Body Wash är en naturlig och effektiv duschkräm som kommer i en praktisk förpackning på 200 ml. Denna kroppsvårdsprodukt är skonsam mot huden samtidigt som den effektivt rengör och återfuktar. Med sina naturliga ingredienser ger den en fräsch och behaglig doft. Perfekt för dig som vill ta hand om din hud på ett skonsamt och naturligt sätt.

173.00kr

  • ✅ Ekologiskt kroppstvättmedel med naturliga ingredienser

  • ✅ Innehåller antioxidantrika växtextrakt för att skydda huden

  • ✅ Milt och skonsamt för daglig användning

  • ✅ Rengör och återfuktar huden samtidigt

  • ✅ Fräsch doft av naturliga eteriska oljor

Beskrivning

Neal's Yard Remedies Natural Defence Body Wash - En naturlig och effektiv duschkräm för kroppsvård

Neal's Yard Remedies Natural Defence Body Wash är en högkvalitativ duschkräm som är speciellt framtagen för att ge din hud en naturlig och effektiv rengöring. Med sina noggrant utvalda ingredienser och sin skonsamma formula är denna kroppsvårdsprodukt ett utmärkt val för dig som vill ta hand om din hud på bästa möjliga sätt.

Naturliga ingredienser för en skonsam rengöring

Denna duschkräm är berikad med naturliga ingredienser som är kända för sina rengörande och vårdande egenskaper. Den innehåller bland annat ekologisk aloe vera, som hjälper till att återfukta och lugna huden, samt naturliga extrakt av kamomill och lavendel, som verkar mjukgörande och lugnande på huden.

Försvarar och skyddar din hud

Neal's Yard Remedies Natural Defence Body Wash är inte bara en vanlig duschkräm, den är även utformad för att hjälpa till att försvara och skydda din hud mot yttre påfrestningar. Den innehåller naturliga antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler och stärka hudens naturliga försvar. Detta gör att din hud blir mer motståndskraftig och får en frisk och strålande lyster.

En skonsam och behaglig upplevelse i duschen

Denna duschkräm har en mild och behaglig doft av naturliga ingredienser, vilket gör att den ger dig en avkopplande och njutbar upplevelse i duschen. Dess skummande formula gör att den lätt kan fördelas över hela kroppen och sköljs av utan att lämna några rester. Efter användning känner du dig ren, fräsch och väl omhändertagen.

Sammanfattning

Neal's Yard Remedies Natural Defence Body Wash är en naturlig och effektiv duschkräm som är perfekt för dig som vill ta hand om din hud på bästa möjliga sätt. Med sina naturliga ingredienser och sin skonsamma formula ger den din hud en effektiv rengöring samtidigt som den försvarar och skyddar mot yttre påfrestningar. Ge din hud en skonsam och behaglig upplevelse i duschen med denna högkvalitativa kroppsvårdsprodukt.

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies Natural Defence Body Wash 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram