Rea!

Neal´s Yard Remedies to Roll Meditation 9 ml

  • Neal's Yard Remedies
  • Kroppsolja
  • Eteriska oljor

Neal's Yard Remedies kroppsolja är berikad med eteriska oljor. Denna 9 ml produkt är perfekt för meditation och avslappning. Den hjälper till att skapa en lugn och harmonisk atmosfär. Med sin naturliga formula ger den näring åt huden och lämnar den mjuk och återfuktad. Neal's Yard Remedies kroppsolja är ett utmärkt val för dig som vill ta hand om din kropp och sinne på ett naturligt sätt.

104.00kr

  • ✅ Neal's Yard Remedies To Roll Meditation är en kroppsolja.

  • ✅ Innehåller eteriska oljor för avslappning och meditation.

  • ✅ Volym: 9 ml.

  • ✅ Praktisk roll-on för enkel applicering.

  • ✅ Passar perfekt för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär.

Beskrivning

Neal's Yard Remedies To Roll Meditation - eterisk olja för avslappning och meditation

Neal's Yard Remedies To Roll Meditation är en eterisk olja som är speciellt framtagen för att hjälpa dig att slappna av och komma i rätt sinnesstämning för meditation. Denna kroppsolja är en perfekt följeslagare för dig som vill skapa en lugn och harmonisk atmosfär under dina meditationssessioner.

Avslappning och meditation med Neal's Yard Remedies To Roll Meditation

Neal's Yard Remedies To Roll Meditation innehåller en unik blandning av eteriska oljor som är kända för sina avslappnande och balanserande egenskaper. Denna olja är en kombination av lavendel, frankincense och vetiver, vilka alla har lugnande effekter på sinnet och hjälper till att skapa en känsla av inre frid.

Användning och fördelar med Neal's Yard Remedies To Roll Meditation

För att använda Neal's Yard Remedies To Roll Meditation, applicera oljan på handlederna, tinningarna eller nacken. Massera försiktigt in oljan i huden och andas in dess härliga doft. Du kan också använda oljan genom att rulla den på dina pulspunkter för att frigöra dess avslappnande egenskaper. Denna eteriska olja är perfekt för dig som vill skapa en avslappnande atmosfär i ditt hem eller i ditt meditationsspace. Den kan hjälpa till att minska stress och ångest, främja en djupare sömn och öka känslan av välbefinnande.

Varför välja Neal's Yard Remedies To Roll Meditation?

Neal's Yard Remedies är ett välkänt och respekterat varumärke inom naturlig hudvård och kroppsvård. Deras produkter är tillverkade med omsorg och noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet. Neal's Yard Remedies To Roll Meditation är inget undantag och erbjuder en naturlig och effektiv lösning för avslappning och meditation. Genom att välja Neal's Yard Remedies To Roll Meditation kan du vara säker på att du får en produkt som är fri från syntetiska tillsatser och kemikalier. Istället får du en ren och naturlig olja som hjälper dig att skapa en harmonisk och avslappnande atmosfär för dina meditationssessioner.

Sammanfattning

Neal's Yard Remedies To Roll Meditation är en eterisk olja som är speciellt framtagen för att hjälpa dig att slappna av och komma i rätt sinnesstämning för meditation. Med sin unika blandning av avslappnande eteriska oljor kan denna olja hjälpa dig att skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem eller i ditt meditationsspace. Välj Neal's Yard Remedies To Roll Meditation för en naturlig och effektiv lösning för avslappning och meditation.

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies to Roll Meditation 9 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram