Rea!

Optiplaste C Klisterlinda 1 st 6 cm x 2.5 m

  • Optiplaste C
  • Klisterlinda
  • 6 cm x 2.5 m

Optiplaste C är en klisterlinda som är 6 cm bred och 2.5 m lång. Den är perfekt för att fixera bandage och förband på huden. Klisterlindan är tillverkad av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden och ger en säker och bekväm fixering. Den är lätt att applicera och ger ett starkt och hållbart fäste. Optiplaste C är ett pålitligt val för att säkra och skydda sår och bandage.

61.00kr

  • ✅ Optiplaste C Klisterlinda

    är en produkt för sårbehandling.
  • ✅ Mått: 6 cm x 2.5 m.

  • ✅ Klisterlindan är idealisk för att fixera förband.

  • ✅ Optiplaste C är lätt att använda och fäster väl.

  • ✅ Produkten är lämplig för både professionell och hemmabruk.

Beskrivning

Optiplaste C klisterlinda - För effektiv sårlindring

Optiplaste C klisterlinda är en högkvalitativ produkt som används för att linda och skydda sår. Denna klisterlinda är tillverkad av flexibelt material och är utformad för att ge optimal komfort och säkerhet för användaren.

Fördelar med Optiplaste C klisterlinda

Optiplaste C klisterlinda har flera fördelar som gör den till ett utmärkt val för sårlindring: 1. Effektiv sårlindring: Optiplaste C klisterlinda är utformad för att ge en säker och effektiv lindring av sår. Dess klisterförmåga gör att lindan sitter på plats och skyddar såret från smuts och bakterier. 2. Flexibel och bekväm: Den flexibla designen gör att klisterlindan enkelt kan anpassas efter olika kroppsdelar och rörelser. Detta ger en bekväm och smidig användning för både vuxna och barn. 3. Lätt att använda: Optiplaste C klisterlinda är enkel att applicera och ta bort. Den har en självhäftande yta som gör att den sitter på plats utan att behöva använda extra fästmaterial. 4. Mångsidig användning: Denna klisterlinda kan användas för att linda olika typer av sår, inklusive skärsår, skrubbsår och mindre brännskador. Den kan också användas för att fixera förband och kompresser.

Hur används Optiplaste C klisterlinda?

För att använda Optiplaste C klisterlinda, följ dessa enkla steg: 1. Rengör och desinficera såret noggrant innan applicering av klisterlindan. 2. Klipp av den önskade längden av klisterlindan med en sax. 3. Ta bort skyddspapperet från klisterlindan och applicera den jämnt över såret. 4. Tryck försiktigt på klisterlindan för att säkerställa att den sitter ordentligt på plats. 5. Vid behov kan du använda ytterligare förband eller kompresser över klisterlindan för extra skydd.

Varför välja Optiplaste C klisterlinda?

Optiplaste C klisterlinda är ett utmärkt val för sårlindring av flera skäl: - Högkvalitativt material som ger optimal komfort och säkerhet. - Effektivt skydd mot smuts och bakterier. - Enkel att använda och ta bort. - Flexibel design som passar olika kroppsdelar och rörelser. - Mångsidig användning för olika typer av sår. Sammanfattningsvis är Optiplaste C klisterlinda en pålitlig och effektiv produkt för sårlindring. Med dess högkvalitativa material och användarvänliga design kan den ge optimal komfort och skydd för sår. Välj Optiplaste C klisterlinda för att säkerställa en snabb och smidig läkningsprocess.

Ytterligare information

Varumärke

Leukoplast

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Optiplaste C Klisterlinda 1 st 6 cm x 2.5 m”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram