Rea!

Oral-B Precision Clean Clean Maximiser Tandborsthuvud 6 st

  • Oral-B
  • elektrisk tandborste
  • tandborsthuvud

Oral-B är ett välkänt varumärke inom munvård och erbjuder en rad elektriska tandborstar. Deras tandborsthuvuden, som inkluderar Precision Clean Clean Maximiser, är utformade för att ge en effektiv rengöring av tänderna. Med sex stycken tandborsthuvuden i förpackningen kan du vara säker på att ha tillräckligt med huvuden för en lång tid framöver. Oral-Bs elektriska tandborstar och tandborsthuvuden är populära val för dem som vill uppnå en ren och frisk munhälsa.

224.00kr

  • ✅ Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud

    är en elektrisk tandborste.
  • ✅ Tandborsthuvudet är kompatibelt med Oral-B tandborstar.

  • ✅ Paketet innehåller 6 stycken tandborsthuvuden.

  • ✅ Tandborsthuvudet har en Precision Clean-borstteknologi.

  • ✅ Maximerar rengöringseffekten för en fräschare munhälsa.

Beskrivning

Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud - 6 st

Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud är en högkvalitativ elektrisk tandborste som är utformad för att ge en överlägsen rengöring och en friskare munhälsa. Med detta tandborsthuvud kan du uppnå en djupare rengöring och ta bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste.

Fördelar med Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud

- Effektiv rengöring: Tack vare Precision Clean-teknologin kan detta tandborsthuvud nå djupt mellan tänderna och längs tandköttslinjen för att avlägsna plack och matrester effektivt. Detta resulterar i en renare och friskare munhåla. - Maximal plackborttagning: Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud är utformat med en rundad borsthuvud som är perfekt för att komma åt svåråtkomliga områden i munnen. Dessutom är borsthuvudet utrustat med borststrån som är anpassade för att rengöra varje tand individuellt och ta bort plack på ett effektivt sätt. - Långvarig användning: Med detta paket får du 6 tandborsthuvuden, vilket gör att du kan använda dem under en längre tid innan du behöver köpa nya. Detta sparar både tid och pengar på att köpa tandborsthuvuden oftare.

Hur man använder Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud

1. Fäst tandborsthuvudet på din elektriska tandborste genom att trycka det på plats tills det klickar. 2. Applicera tandkräm på borsthuvudet och sätt på tandborsten. 3. Placera borsthuvudet mot dina tänder och starta tandborsten. 4. Rengör dina tänder noggrant genom att flytta borsthuvudet i små cirkulära rörelser över varje tand och längs tandköttslinjen. 5. Borsta i minst två minuter och se till att täcka alla områden i munnen. 6. Skölj tandborsthuvudet noggrant efter användning och låt det lufttorka.

Sammanfattning

Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud är det perfekta valet för en överlägsen rengöring och en friskare munhälsa. Med dess effektiva rengöringsteknologi och maximal plackborttagning kan du vara säker på att du får en grundlig och effektiv rengöring varje gång du borstar tänderna. Med 6 tandborsthuvuden i varje förpackning kan du njuta av långvarig användning och en renare munhåla. Ge din mun den omsorg den förtjänar med Oral-B Precision Clean Clean Maximiser tandborsthuvud.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Precision Clean Clean Maximiser Tandborsthuvud 6 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram