Rea!

Pillow Talk Flirty Aqua

  • Lyxig design
  • Kraftfulla vibrationer
  • Vattentålig

Pillow Talk Flirty Aqua är en lyxig vibrator med kraftfulla vibrationer. Dess eleganta design gör den till en stilfull och diskret sexleksak. Den är vattentålig, vilket gör att den kan användas både i duschen och i badet för extra avkoppling. Med Pillow Talk Flirty Aqua kan du utforska nya spännande upplevelser och njuta av intensiva vibrationer. Denna vibrator är perfekt för dig som vill ha en högkvalitativ och stimulerande sexleksak.

239.00kr

  • ✅ Pillow Talk Flirty Aqua

    är en vattentät vibrator.
  • ✅ Tillverkad av silkeslen silikon för skön känsla.

  • ✅ Har 2 kraftfulla motorer för dubbel stimulering.

  • ✅ Erbjuder 8 olika vibrationslägen för variation.

  • ✅ Uppladdningsbar och enkel att rengöra för bekvämlighet.

Beskrivning

Pillow Talk Flirty Aqua - En Vibrator för Ökad Lust och Njutning

Pillow Talk Flirty Aqua är en fantastisk vibrator som är designad för att ge dig enastående njutning och öka din sexuella lust. Denna eleganta och stilfulla sexleksak är perfekt för både nybörjare och erfarna användare som vill utforska sin sexualitet och uppnå intensiva orgasmer.

Design och Funktioner

Pillow Talk Flirty Aqua har en unik och ergonomisk design som är utformad för att passa perfekt i din hand. Den är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som är mjukt, silkeslent och kroppssäkert. Dess vattentäta egenskaper gör det möjligt att njuta av den i duschen eller badet för extra avkoppling och njutning. Denna vibrator har 7 olika vibrationslägen och 3 hastigheter, vilket ger dig möjlighet att anpassa stimulansen efter dina preferenser och behov. Du kan enkelt växla mellan olika lägen och utforska olika intensiteter för att hitta det som ger dig mest njutning.

Fördelar med Pillow Talk Flirty Aqua

- Ökad Lust: Med Pillow Talk Flirty Aqua kan du utforska nya nivåer av sexuell lust och njutning. Dess kraftfulla vibrationer stimulerar dina erogena zoner och hjälper dig att uppnå intensiva orgasmer. - Diskret och Tyst: Denna vibrator är tystgående och diskret, vilket gör den perfekt för användning i olika miljöer. Du kan njuta av dess fördelar utan att behöva oroa dig för att störa andra. - Enkel att Använda: Pillow Talk Flirty Aqua är enkel att använda, även för nybörjare. Dess intuitiva knappar gör det enkelt att växla mellan olika vibrationslägen och hastigheter. - Uppladdningsbar: Du behöver inte oroa dig för att köpa batterier. Pillow Talk Flirty Aqua är uppladdningsbar och levereras med en USB-laddningskabel. Du kan enkelt ladda den var som helst där det finns en USB-port.

Sammanfattning

Pillow Talk Flirty Aqua är en fantastisk vibrator som kommer att ta din sexuella njutning till nya höjder. Med sin eleganta design, kraftfulla vibrationer och användarvänliga funktioner är den perfekt för alla som vill utforska sin sexualitet och uppnå intensiva orgasmer. Beställ din Pillow Talk Flirty Aqua idag och upplev en ny dimension av lust och njutning!

Ytterligare information

Varumärke

Pillow Talk

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pillow Talk Flirty Aqua”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram