Rea!

ANNEMARIE BÖRLIND Combination Skin Normalizing Night Cream 50 ml

  • Nattkräm
  • Kombinationshud
  • Normaliserande

Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream är en nattkräm speciellt framtagen för personer med kombinationshud. Krämen hjälper till att normalisera hudens balans och återfuktar på djupet under natten. Med sina naturliga ingredienser ger den huden en fräsch och hälsosam lyster. Med denna nattkräm kan du vakna upp till en mjuk och återfuktad hud varje morgon.

263.00kr

  • ✅ Återfuktar och balanserar normal/kombinerad hud under natten.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för att lugna och vårda huden.

  • ✅ Minskar synliga porer och ojämn hudton för en jämnare hudstruktur.

  • ✅ Ger en fräsch och återupplivad känsla på morgonen.

  • ✅ Dermatologiskt testad och fri från parabener och syntetiska dofter.

Beskrivning

Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream 50 ml

Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream är en högkvalitativ ansiktskräm speciellt utformad för personer med kombinationshud. Denna nattkräm är utvecklad för att balansera och normalisera huden under natten, vilket ger dig en fräsch och strålande hud när du vaknar.

Fördelar med Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream

Denna ansiktskräm är berikad med noggrant utvalda ingredienser som hjälper till att återfukta och vårda huden på djupet. Här är några av fördelarna med denna produkt: 1. Balanserar kombinationshud: Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream är speciellt utformad för att balansera kombinationshud. Den hjälper till att kontrollera överflödig olja i T-zonen samtidigt som den återfuktar torra områden i ansiktet. 2. Återfuktar huden: Med sin rika och krämiga konsistens återfuktar denna nattkräm huden på djupet. Den hjälper till att bevara fuktigheten i huden under natten, vilket ger dig en mjuk och smidig hud när du vaknar. 3. Normaliserar hudens textur: Denna ansiktskräm hjälper till att förbättra hudens textur och ger en jämnare och mer strålande hudton. Den minskar synliga porer och ojämnheter, vilket ger dig en slätare och mer ungdomlig hud. 4. Skyddar mot yttre påverkan: Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream innehåller antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och yttre påverkan. Detta hjälper till att förebygga ålderstecken och bevara hudens ungdomliga utseende.

Användning

För att få bästa resultat, följ dessa steg när du applicerar Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream: 1. Rengör ansiktet noggrant med en mild rengöringsprodukt. 2. Applicera en liten mängd nattkräm på ansiktet och massera försiktigt in den i huden med cirkulära rörelser. 3. Undvik att få krämen i ögonen eller på läpparna. 4. Låt krämen absorberas helt innan du går och lägger dig.

Sammanfattning

Annemarie Börlind Combination Skin Normalizing Night Cream är en utmärkt ansiktskräm för personer med kombinationshud. Dess balanserande och återfuktande egenskaper hjälper till att ge dig en fräsch och strålande hud. Med regelbunden användning kan du förvänta dig en förbättrad hudtextur och en jämnare hudton. Ge din hud den omsorg den förtjänar med denna högkvalitativa nattkräm från Annemarie Börlind.

Ytterligare information

Varumärke

Annemarie Börlind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ANNEMARIE BÖRLIND Combination Skin Normalizing Night Cream 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram