Minstingen Fruktgröt Päron Katrinplommon Från 6 Månader 120 g

  • Näringsrik
  • Från 6 månader
  • 120 g förpackning

Minstingen Fruktgröt är en näringsrik barnmat som är lämplig för barn från 6 månader. Den kommer i en praktisk förpackning på 120 g och innehåller smakerna päron och katrinplommon. Denna fruktgröt är speciellt utformad för att ge ditt barn en hälsosam och balanserad måltid. Den är enkel att servera och kan vara ett perfekt mellanmål för din lilla älskling.

11.95kr

  • ✅ Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon från 6 månader

  • ✅ Barnmat med hälsosamma ingredienser för små barn

  • ✅ Innehåller naturliga smaker av päron och katrinplommon

  • ✅ Passar för barn från 6 månader och uppåt

  • ✅ Praktisk förpackning på 120 g för enkel hantering

Beskrivning

Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon från 6 månader - En näringsrik och smakrik barnmat

Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon är en perfekt mellanmålsalternativ för barn från 6 månader och uppåt. Denna näringsrika och smakrika barnmat är speciellt utformad för att tillgodose de växande behoven hos små barn. Med en kombination av hälsosamma ingredienser och en lockande smak är denna fruktgröt ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en balanserad kost.

Näringsrik sammansättning för optimal tillväxt

Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon är berikad med viktiga näringsämnen som är avgörande för barnets utveckling. Den innehåller högkvalitativa ingredienser som är noga utvalda för att ge en balanserad kost. Päron och katrinplommon är rika på fiber, vilket främjar en hälsosam matsmältning och bidrar till att hålla barnets mage i balans. Denna fruktgröt är också en utmärkt källa till vitaminer och mineraler som är viktiga för barnets tillväxt och utveckling.

Smakrik och lockande för små smaklökar

Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon är inte bara näringsrik, den är också otroligt god! Den lockande smaken av päron och katrinplommon kommer att tilltala även de mest kräsna smaklökarna. Genom att introducera olika smaker tidigt i barnets kost kan du hjälpa till att utveckla deras smakpreferenser och främja en varierad kost.

Enkel att förbereda och servera

Att förbereda och servera Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon är enkelt och bekvämt för föräldrar. Den kommer i praktiska portionsförpackningar på 120 g, vilket gör det enkelt att ta med sig på resor eller när du är på språng. För att förbereda gröt, behöver du bara öppna förpackningen och värma den i mikrovågsugnen eller i vattenbad. Det är ett snabbt och enkelt sätt att ge ditt barn en näringsrik måltid.

Sammanfattning

Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon är en näringsrik och smakrik barnmat som är perfekt för barn från 6 månader och uppåt. Med en balanserad sammansättning av hälsosamma ingredienser och en lockande smak är denna fruktgröt ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en varierad och näringsrik kost. Den är enkel att förbereda och servera, vilket gör den till ett praktiskt alternativ för föräldrar på språng. Ge ditt barn en god start på dagen med Minstingen Fruktgröt Päron & Katrinplommon!

Ytterligare information

Varumärke

Minstingen

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Minstingen Fruktgröt Päron Katrinplommon Från 6 Månader 120 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram