Rea!

Sensodyne Nourish Healthy White 75 ml

  • Tandkräm
  • Sensodyne
  • Nourish Healthy White

Sensodyne Nourish Healthy White är en tandkräm som är speciellt utformad för att ge både känslighetsskydd och vitare tänder. Med sin unika formula hjälper den till att minska tandkänslighet samtidigt som den tar bort ytliga fläckar och ger en fräsch andedräkt. Tandkrämen innehåller fluor för att stärka emaljen och skydda mot karies. Sensodyne Nourish Healthy White är en pålitlig tandkräm som ger både vård och estetiska fördelar för en hälsosam och vacker munhälsa.

33.00kr

  • ✅ Sensodyne Nourish & Healthy White tandkräm

    hjälper mot känsliga tänder.
  • ✅ Innehåller fluor för att stärka emaljen och förebygga karies.

  • ✅ Ger vitare tänder genom att ta bort missfärgningar.

  • ✅ Minskar tandköttsproblem och ger friskare tandkött.

  • ✅ Ger en fräsch andedräkt och långvarig frisk känsla.

Beskrivning

Sensodyne Nourish & Healthy White tandkräm - För känsliga tänder och vitare leende

Sensodyne Nourish & Healthy White tandkräm är en innovativ produkt som är speciellt utformad för att ge både känsliga tänder och ett vitare leende. Med dess unika formula och noggrant utvalda ingredienser är denna tandkräm ett utmärkt val för dem som vill ta hand om sin munhälsa på bästa sätt.

För känsliga tänder

Om du lider av känsliga tänder vet du hur obehagligt det kan vara att äta eller dricka något varmt eller kallt. Sensodyne Nourish & Healthy White tandkräm är utvecklad för att lindra och minska tandkänslighet. Den bildar en skyddande barriär runt dina tänder och hjälper till att blockera smärtimpulser från att nå tandnerven. Med regelbunden användning kan du gradvis minska obehaget och återfå förmågan att njuta av mat och dryck utan att uppleva smärta.

För ett vitare leende

Utöver att lindra tandkänslighet erbjuder Sensodyne Nourish & Healthy White även fördelen av att ge dig ett vitare leende. Tandkrämen innehåller speciella ingredienser som hjälper till att ta bort missfärgningar och återställa tändernas naturliga vita färg. Med regelbunden användning kan du gradvis se resultat och få ett vackrare leende som du kan vara stolt över.

En skonsam och effektiv formula

Sensodyne Nourish & Healthy White tandkräm är skonsam mot dina tänder och tandkött samtidigt som den ger en effektiv rengöring. Den innehåller inga hårda slipmedel som kan skada emaljen, vilket gör den lämplig för daglig användning. Dessutom är tandkrämen berikad med näringsämnen som hjälper till att stärka och vårda dina tänder, vilket bidrar till en övergripande förbättring av din munhälsa.

Sammanfattning

Sensodyne Nourish & Healthy White tandkräm är den perfekta produkten för dig som vill ta hand om dina känsliga tänder samtidigt som du strävar efter ett vitare leende. Med dess skonsamma och effektiva formula kan du gradvis minska tandkänsligheten och återfå förmågan att njuta av mat och dryck utan obehag. Dessutom hjälper tandkrämen till att ta bort missfärgningar och återställa tändernas naturliga vita färg, vilket ger dig ett vackrare leende. Investera i din munhälsa och prova Sensodyne Nourish & Healthy White tandkräm idag!

Ytterligare information

Varumärke

Sensodyne

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sensodyne Nourish Healthy White 75 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram