Simple Wipes 20 st

  • Effektiv
  • Gentle
  • Praktisk

Simple Wipes är en sminkborttagningsprodukt som är både effektiv och skonsam mot huden. Med endast två ord kan man beskriva dessa rengöringsdukar - effektiv och gentle. Du kan enkelt ta bort smink och orenheter från ansiktet med dessa praktiska wipes. Med 20 stycken i varje förpackning är de perfekta att ha med sig på resan eller för att fräscha upp ansiktet under dagen. Simple Wipes är ett bekvämt och snabbt sätt att rengöra huden och lämna den fräsch och ren.

44.00kr

  • ✅ Enkel och smidig sminkborttagning med Simple Wipes.

  • ✅ Innehåller 20 stycken sminkborttagningsdukar.

  • ✅ Effektivt tar bort smink och orenheter från huden.

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud.

  • ✅ Perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan.

Beskrivning

Simple Wipes - Enkel och effektiv sminkborttagning

Simple Wipes är en populär produkt inom sminkborttagning som erbjuder enkel och effektiv rengöring av huden. Med sina 20 stycken våtservetter är dessa sminkborttagningsdukar perfekta för att snabbt och smidigt ta bort smink och orenheter från ansiktet.

Enkel användning för snabb sminkborttagning

Simple Wipes är utformade för att vara enkla att använda och passar perfekt för dig som vill ha en snabb och smidig sminkborttagning. Du behöver inte längre använda flera olika produkter för att få bort ditt smink, med Simple Wipes räcker det med en enda våtservett.

Effektiv rengöring för en fräsch hud

Simple Wipes är inte bara enkla att använda, de är också effektiva när det kommer till att rengöra huden. Dessa våtservetter är speciellt utformade för att ta bort smink och orenheter på ett skonsamt sätt, samtidigt som de lämnar huden fräsch och återfuktad.

Perfekt för resan eller när du är på språng

Simple Wipes är också perfekta att ha med sig på resan eller när du är på språng. De kommer i en smidig förpackning som enkelt får plats i handväskan eller necessären. Med Simple Wipes kan du snabbt fräscha upp din hud var du än befinner dig.

Sammanfattning

Simple Wipes är en enkel och effektiv produkt för sminkborttagning. Med sina 20 våtservetter erbjuder de en snabb och smidig rengöring av huden. Dessa våtservetter är perfekta för dig som vill ha enkelhet och effektivitet i en och samma produkt. Ta bort smink och orenheter på ett skonsamt sätt och få en fräsch och återfuktad hud med Simple Wipes. Perfekta att ha med sig på resan eller när du är på språng.

Ytterligare information

Varumärke

Simple

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Simple Wipes 20 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram