Rea!

Skoskydd plast 15x41 cm 100 st

 • Halkskyddande
 • Plastmaterial
 • Storlek: 15x41 cm

Skoskydd i plast är praktiska hjälpmedel som erbjuder halkskydd och skyddar skor från smuts och väta. Tillverkade av slitstarkt plastmaterial, är dessa skoskydd perfekta för att användas inom olika miljöer såsom sjukhus, laboratorier eller i hemmet. Med en storlek på 15x41 cm passar de flesta skostorlekar och kan enkelt sättas på och tas av. Dessa skoskydd är ett kostnadseffektivt sätt att hålla skor rena och skydda mot halka och oönskade ämnen.

38.00kr

 • ✅ Skoskydd i plast

  skyddar skor från smuts och väta.
 • ✅ Mått: 15x41 cm

  passar de flesta skostorlekar.
 • ✅ Förpackning innehåller 100 st

  tillräckligt för långvarig användning.
 • ✅ Praktiska hjälpmedel

  underlättar vid städning och inom vården.
 • ✅ Hög kvalitet

  tillverkade av slitstark plast för långvarig användning.

Beskrivning

Skoskydd i plast - Praktiska hjälpmedel för ökad säkerhet

Skoskydd i plast är ett oumbärligt hjälpmedel för att upprätthålla god hygien och säkerhet i olika miljöer. Dessa skoskydd är tillverkade av slitstark plast och är utformade för att passa de flesta skostorlekar. Med en storlek på 15x41 cm är de tillräckligt stora för att täcka de flesta skor och skydda dem från smuts, vätskor och andra föroreningar.

Fördelar med skoskydd i plast

Skoskydd i plast erbjuder flera fördelar för både användare och miljö. Här är några av de främsta fördelarna: 1. Hygien: Genom att använda skoskydd i plast kan du undvika att smuts och bakterier sprids från skor till olika ytor. Detta är särskilt viktigt i miljöer där hög hygien är avgörande, som sjukhus, laboratorier och livsmedelsindustrin. 2. Säkerhet: Skoskydd i plast ger ett extra skydd mot halka och fallolyckor. Den slitstarka plasten ger bra grepp på olika ytor och minskar risken för att användaren ska halka och skada sig. 3. Kostnadseffektivt: Skoskydd i plast är ett kostnadseffektivt alternativ till engångsskor. Istället för att köpa nya skor varje gång du behöver skydda dina skor, kan du använda dessa skoskydd som är lätta att ta på och ta av.

Användningsområden för skoskydd i plast

Skoskydd i plast kan användas i en mängd olika miljöer och situationer. Här är några exempel på användningsområden: 1. Sjukhus och vårdinrättningar: För att minska risken för smittspridning och upprätthålla god hygien är skoskydd i plast ett vanligt förekommande hjälpmedel inom sjukvården. Personal och besökare kan enkelt ta på sig skoskydden innan de går in i sterila områden. 2. Livsmedelsindustrin: Inom livsmedelsindustrin är det viktigt att förebygga kontaminering av matvaror. Skoskydd i plast används för att förhindra att smuts och bakterier från skor förs in i produktionsområden och förpackningsområden. 3. Renrum och laboratorier: I renrum och laboratorier är det avgörande att hålla en hög nivå av renhet och undvika kontaminering. Skoskydd i plast används för att minimera risken för att smuts och partiklar förs in i dessa känsliga miljöer.

Slutsats

Skoskydd i plast är ett praktiskt hjälpmedel för att upprätthålla god hygien och säkerhet i olika miljöer. Genom att använda skoskydd kan du undvika smittspridning, minska risken för halkolyckor och skydda dina skor från smuts och föroreningar. Skoskydd i plast är kostnadseffektiva och kan användas i sjukhus, livsmedelsindustrin, laboratorier och andra miljöer där hygien och säkerhet är av största vikt.

Ytterligare information

Varumärke

Selefa

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skoskydd plast 15x41 cm 100 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram