Rea!

Springyard Antihalk-Strumpa Bomull Stl 35-38

  • Antihalk strumpa
  • Bomullsmaterial
  • Storlek 35-38

Denna antihalk strumpa är tillverkad av bomullsmaterial och är i storlek 35-38. Den är utformad för att ge extra säkerhet och förhindra halkolyckor. Med sin speciella design och greppande mönster på undersidan ger den ett bra grepp på olika ytor. Perfekt för att använda inomhus eller utomhus, särskilt på hala golv eller vid aktiviteter där halkrisk föreligger. Denna strumpa är bekväm att bära och passar perfekt för personer som behöver extra stöd och säkerhet.

79.00kr

  • ✅ Springyard Antihalk-strumpa i bomull

  • ✅ Storlek 35-38

  • ✅ Praktiskt hjälpmedel för ökad säkerhet

  • ✅ Effektivt grepp för att undvika halkolyckor

  • ✅ Tillverkad av bekväm och hållbar bomullsmaterial

Beskrivning

Springyard Antihalk Strumpa - Bomull, Stl 35-38

Springyard Antihalk Strumpa är en praktisk och säkerhetsinriktad produkt som är perfekt för dig som vill undvika halkolyckor. Denna strumpa är tillverkad av bomull och är i storlek 35-38, vilket gör den idealisk för personer med mindre fötter.

Förebygg halkolyckor med Springyard Antihalk Strumpa

Halkolyckor är tyvärr vanliga och kan leda till allvarliga skador. Med Springyard Antihalk Strumpa kan du förebygga dessa olyckor och känna dig tryggare i ditt dagliga liv. Strumpan är utrustad med en speciell antihalksula som ger ett extra grepp på olika ytor, vilket minskar risken för att du ska halka och falla.

Bekväm och funktionell design

Springyard Antihalk Strumpa är inte bara säkerhetsinriktad, den är också bekväm att bära. Tillverkad av bomullsmaterial, erbjuder den en mjuk och skön känsla mot huden. Dessutom är strumpan försedd med en elastisk mudd som håller den på plats under hela dagen.

Perfekt för vardagsbruk

Denna strumpa är perfekt för vardagsbruk och kan användas i olika situationer. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller ute och promenerar, kommer Springyard Antihalk Strumpa att ge dig det extra grepp du behöver för att undvika halkolyckor. Den diskreta designen gör också att den kan bäras med olika typer av skor och kläder.

Sammanfattning

Springyard Antihalk Strumpa är en säkerhetsinriktad produkt som hjälper dig att undvika halkolyckor. Tillverkad av bomull och i storlek 35-38, är den bekväm att bära och passar perfekt för personer med mindre fötter. Med sin antihalksula ger den ett extra grepp på olika ytor och minskar risken för att du ska halka och falla. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller ute och promenerar, kommer denna strumpa att ge dig trygghet och säkerhet i vardagen.

Ytterligare information

Varumärke

Springyard

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Springyard Antihalk-Strumpa Bomull Stl 35-38”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram