Rea!

Sun Mist Tan ExpressTanning Application Mitt Maxi 1 st

  • Snabb applicering
  • Ger naturlig solbränna
  • Lämplig för kroppen

Denna solspray är perfekt för dig som vill ha en snabb och enkel applicering av brun-utan-sol. Med denna produkt kan du få en naturlig solbränna utan att behöva utsätta dig för solens skadliga strålar. Solsprayen är speciellt utformad för att användas på kroppen och ger en jämn och fin färg. Med denna produkt kan du njuta av en vacker solbränna året runt.

24.00kr

  • ✅ Ger en naturlig solbränna utan att sola.

  • ✅ Enkel och snabb applicering med sprayflaska.

  • ✅ Torkar snabbt och kladdar inte på huden.

  • ✅ Ger en jämn och streakfri färg.

  • ✅ Lätt att ta med sig och använda på resan.

Beskrivning

Sun Mist Tan - Expressbrun utan sol för snabb och enkel applicering

Sun Mist Tan är en innovativ produkt som ger dig en vacker solbränna utan att behöva utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Med denna expressbrun utan sol kan du snabbt och enkelt få en naturlig och jämn solkysst look.

Enkel applicering för ett perfekt resultat

Med Sun Mist Tan får du enkel och smidig applicering. Produkten kommer i form av en sprayflaska som gör det lätt att spraya på jämnt över huden. Du behöver inte oroa dig för att få ojämna fläckar eller missa några områden. Den fina misten fördelas jämnt och ger dig en naturlig solbränna.

Naturlig och jämn solbränna

Sun Mist Tan ger dig en naturlig och jämn solbränna utan att behöva vistas i solen. Produkten är speciellt framtagen för att ge dig en solkysst look som ser naturlig ut. Du kan själv välja intensiteten på brännan genom att applicera flera lager. På så sätt kan du anpassa resultatet efter dina egna preferenser.

Skyddar och återfuktar huden

Utöver att ge dig en vacker solbränna, skyddar Sun Mist Tan även din hud. Produkten innehåller närande ingredienser som återfuktar och vårdar huden samtidigt som den ger dig en solkysst look. Du kan njuta av en vacker bränna utan att behöva kompromissa med hudens hälsa.

Passar alla hudtyper

Sun Mist Tan är lämplig för alla hudtyper. Oavsett om du har torr, fet eller känslig hud kan du använda denna produkt för att få en naturlig solbränna. Den är dermatologiskt testad och skonsam mot huden.

Sammanfattning

Sun Mist Tan är en expressbrun utan sol som ger dig en naturlig och jämn solbränna. Med enkel applicering och möjlighet att anpassa intensiteten på brännan är denna produkt perfekt för alla som vill ha en solkysst look utan att behöva utsätta sin hud för skadliga UV-strålar. Dessutom skyddar och återfuktar den huden, och passar alla hudtyper. Prova Sun Mist Tan för en vacker och hälsosam solbränna!

Ytterligare information

Varumärke

Sun Mist Tan Express

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sun Mist Tan ExpressTanning Application Mitt Maxi 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram