Rea!

Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 20 cm 5 st

Det ursprungliga priset var: 49.00kr.Det nuvarande priset är: 46.00kr.

Beskrivning

Svea Medicare 100% vattentätt sterilt snabbförband 10 x 20 cm - 5 st

Svea Medicare 100% vattentätt sterilt snabbförband är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge effektiv och pålitlig sårvård. Med en storlek på 10 x 20 cm är dessa snabbförband perfekta för att täcka och skydda medelstora sår.

Vattentätt och sterilt

Ett av de främsta fördelarna med Svea Medicare snabbförband är deras vattentäta egenskaper. Detta gör dem idealiska för användning vid duscha, bada eller andra vattenaktiviteter. Du kan vara säker på att såret förblir torrt och skyddat mot eventuella infektioner. För att säkerställa optimal hygien och skydd är varje snabbförband sterilt förpackat. Detta minskar risken för kontaminering och främjar en snabbare läkning av såret.

Snabb och enkel applicering

Svea Medicare snabbförband är utformade för att vara enkla att applicera. De har en självhäftande yta som gör att de sitter på plats utan att behöva använda extra tejp eller bandage. Detta sparar tid och gör det bekvämt för användaren. Dessutom är snabbförbanden lätta att ta bort utan att orsaka obehag eller smärta. Du kan enkelt byta ut dem när det behövs utan att irritera såret.

Högkvalitativt material

Svea Medicare snabbförband är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden. De är mjuka och bekväma att bära samtidigt som de ger tillräckligt med skydd för såret. Detta gör dem lämpliga för både vuxna och barn.

Sammanfattning

Svea Medicare 100% vattentätt sterilt snabbförband är det perfekta valet för effektiv och pålitlig sårvård. Med deras vattentäta egenskaper och sterila förpackning kan du vara säker på att ditt sår är skyddat mot infektioner. Appliceringen är snabb och enkel, och det högkvalitativa materialet gör dem bekväma att bära. Investera i Svea Medicare snabbförband för att säkerställa en snabb och smidig läkningsprocess för dina sår.

Ytterligare information

Varumärke

Svea Medicare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 20 cm 5 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram