Rea!

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt stl 110-128

  • Solhatt
  • Pippi Långstrump
  • UV-skydd

Swimpy Pippi Långstrump solhatt i storlek 110-128 är en perfekt solskyddande accessoar för barn. Med sin charmiga design inspirerad av Pippi Långstrump är denna solhatt både söt och praktisk. Den erbjuder ett effektivt UV-skydd för barnets känsliga hud, vilket är viktigt för att undvika solbränna och solskador. Solhatten är tillverkad av högkvalitativt material som är bekvämt att bära och har en justerbar rem för att säkerställa en perfekt passform. Med Swimpy Pippi Långstrump solhatt kan ditt barn njuta av soliga dagar utomhus med stil och skydd.

83.00kr

  • ✅ Skyddar barnets huvud och ansikte från solens strålar.

  • ✅ Tillverkad av UV-skyddande material för extra solskydd.

  • ✅ Designad med motiv av Pippi Långstrump för barnets glädje.

  • ✅ Justerbar storlek för att passa barn i åldrarna 110-128.

  • ✅ Perfekt för stranden, poolen eller utomhusaktiviteter på sommaren.

Beskrivning

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt - Stl 110-128

Skydda ditt barn med Swimpy Pippi Långstrump Solhatt

När det kommer till att skydda våra barn från solens skadliga strålar är det viktigt att vi väljer rätt solskydd. Swimpy Pippi Långstrump Solhatt är en perfekt lösning för att hålla ditt barn säkert och bekvämt under soliga dagar. Denna solhatt är speciellt utformad för barn i åldern 110-128 cm och är ett utmärkt val för att skydda deras känsliga hud.

Högkvalitativt solskydd

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt är tillverkad av högkvalitativa material som ger ett effektivt skydd mot solens skadliga UV-strålar. Den har en solskyddsfaktor (SPF) som hjälper till att blockera upp till 98% av de farliga strålarna. Med denna solhatt kan du vara säker på att ditt barn är skyddat mot solbränna och andra solrelaterade hudproblem.

Bekväm och praktisk design

Solhatten är utformad med omsorg för att ge ditt barn maximal komfort och skydd. Den har en bred brätte som skuggar ansiktet och nacken från solen. Den justerbara hakremmen säkerställer att hatten sitter på plats även under lek och aktiviteter. Dessutom är solhatten tillverkad av lätt och ventilerande material som håller ditt barn svalt och bekvämt även under varma sommardagar.

Stilren och rolig design

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt har en stilren och rolig design som kommer att tilltala både barn och föräldrar. Med motiv av den älskade karaktären Pippi Långstrump blir solhatten till en rolig accessoar för ditt barn att bära. Den finns i storleken 110-128 cm, vilket gör att den passar perfekt för barn i åldern 4-8 år.

Slutsats

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt är det perfekta valet för att skydda ditt barns känsliga hud från solens skadliga strålar. Med sin högkvalitativa design och effektiva solskyddsfaktor kan du vara säker på att ditt barn är säkert och bekvämt under soliga dagar. Ge ditt barn den bästa solskyddet med Swimpy Pippi Långstrump Solhatt!

Ytterligare information

Varumärke

Swimpy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Swimpy Pippi Långstrump Solhatt stl 110-128”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram